• stage1.5
  • reggae
  • unplugged

Za 14-11 | Patronaat | Open: 20:30 u Aanvang: 21:00 u | € 12,50 | Pin Only

Stage 1,5:

Rapha PicoReggae Movement DJ's

Reggae Unplugged #2
Patronaat heropent! Vanaf juni zijn de zalen geopend voor nieuw, fris, aangepast programma voor een klein publiek. We kijken er naar uit jullie weer te ontvangen. Lees op onze homepage de FAQ over Corona-maatregelen en hoe Patronaat hier mee om gaat. In het bestelproces van tickets krijg je meer informatie over onze 1,5 meter concerten, en je krijgt uiterlijk 24 uur voor het concert nog een informatiemail toegezonden. 
 
Dit najaar is er eindelijk weer reggae te zien en te beleven in Patronaat! Speciaal voor de nieuwe Stage 1,5 setting heeft Reggae Movement gewerkt aan twee nieuwe Unplugged sessies: Reggae Unplugged. Op 14 november staan Rapha Pico en Reggae Movement DJ's op het programma. De gratis Reggae Cafes kunnen helaas niet plaats vinden in de oorspronkelijke setting, maar deze bijzondere unplugged setting maakt ons in ieder geval heel blij, en laat de artiesten van een hele andere kant zien. We kijken er enorm naar uit iedereen weer te ontvangen voor een avond reggae van het hoogste niveau!
 
We kennen Raphael al jaren als achtergrondzanger bij de reggaeband Rebel Jam. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen band samengesteld, The Roots Rockers! Rapha Pico heeft zijn eerste album opgenomen in Tuff Gong Studios in Kingston (Jamaica), gemixt en gemasterd door Roland McDermott. Rapha Pico en zijn band The Roots Rockers zijn de winnaar van de Benelux Reggae Contest 2014! Voor en na de show kan je genieten van de platen van Reggae Movement DJ's. Wees er snel bij en haal je kaarten in de voorverkoop - beperkte capaciteit!

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring