• techno

Za 14-12 | Patronaat Stage 2 | 23:00 - 04:00 | 14,- / 17,50 aan de deur | 18+ | Pin Only

023TECHNO presents Johannes Heil (Live)

023TECHNO presents Johannes Heil (Live)

De techno-trein dendert letterlijk op volle kracht naar het einde van het jaar in Patronaat. Zet je schrap voor een live-set van een van de absolute grondleggers van de techno, Johannes Heil komt naar Haarlem!

In de jaren 90 raakte Johannes betrokken bij Kanzleramt, een label dat tegen de eeuwwisseling uitgroeide tot het epicentrum van de Duitse techno-scene. Zijn lijst met producties is inmiddels bijna eindeloos lang, van drijvende harde beats tot reflectieve bezwerende electro.

Het onheilspellende Paranoid Dancer werd een van de grootste hits uit de geschiedenis van het genre en kwam terecht in de platenkoffers van alle grote DJs. Techno-godfather Sven Vath raakte zo gecharmeerd van zijn sound dat hij hem inlijfde bij het legendarische Cocoon en maakte samen met Johannes de all-time classic electro stamper ’Dein Schweiss’.

Op zijn eigen Exile produceerde Johannes de afgelopen tijd ook nog knoeperts van hits in de scene, zoals bijvoorbeeld het stuwende EXILE007-B2. Zelf schrijft Exile het volgende over hun muziek; ‘We at Exile know that it is nonsense to write anything about music, because music can only be translated by listeners ear. So close your eyes. Dont speak. Dont think. Just listen..... WE ARE EXILE.’

Geen woorden maar muziek dus: NULL, ZWEI, DREI TECHNO!

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring