• loud
  • powermetal
  • symfonisch

Zo 14-02 | Patronaat | Open: 18:30 u Aanvang: 19:00 u | € 20 | Pin Only

The Symphonic Power Metal Alliance Tour

SerenityVictorius
Ad Infinitum
+ support

Serentity

Dit is de verplaatste show van zondag 5 april.

Het concert van Serenity op 5 april is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op 14 februari. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Actuele info: https://www.patronaat.nl/nieuws/21372099/Coronavirus-in-Nederland

De Oostenrijkse symfonische metalband Serenity is een graag geziene gast in Patronaat. Deze avond spelen ze alweer voor de vijfde keer in Haarlem. De sympathieke band werd opgericht in 2001 en debuteerde zes jaar later op het bekende Napalm Records. Sindsdien staat de bekend om z’n bombastische muziek en meeslepende liveshows. Bovendien is de band bezig met een nieuw album. Verwacht dus nieuwe songs, maar ook publieksfavorieten zoals ‘Legacy of Tudors’, ’Serenade of Flames’ en ‘Velatum’. 

Het Duitse kwintet Victorius speelt Jurassic Power Metal, waarbij ze gebruik maken van high-end technologie, laser kanonnen en supercatchy songs. Alles is vastgelegd op het nieuwste album ’Space Ninjas From Hell’!

Het jonge Canadese Ad Infinitum presenteert een verslavende mix van krachtige metalriffs en prachtige symfonische orkestraties begeleid door de stem van frontvrouw Melissa Bonny die enerzijds je oren streelt als een engel en anderzijds demonen weet op te roepen.

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring