• hardcore
  • metal

Wo 14-03 | Patronaat | Open: 19:30 u Aanvang: 20:00 u | € 18,10 (excl. banktransactiekosten vanaf € 0,50)

Betraying The Martyrs (FRA)Modern Day Babylon (UK)
From Sorrow to Serenity (CZ)

Betraying The Martyrs (FRA) + Modern Day Babylon (UK) + From Sorrow to Serenity (CZ)

De Franse metalcore beesten Betraying The Martyrs komen 14 maart naar Patronaat! Het laatste album 'The Resilient' kenmerkte zich door het verder samenbrengen van bruut beukwerk en sfeervolle melodieën. IJzersterk gitaarwerk, lekker djentie stacattoriffs met bijhorende deathcoredrumsequentie worden afgewisseld met orchestrale arangementen.

Het instrumentale Modern Day Babylon introduceert zichzelf als ‘Czech’s first djent - groove - ambient project’. Net als vele andere djent-bands ooit begonnen als eenmansproject is het tegenwoordig een heus powertrio dat met het recente ‘Coma’ (gemastered door Tesseract’s Acle Kahney) toe is aan z’n derde langspeler.

Het groovend metalcoremonster From Sorrow To Serenity is een upcoming band uit Glasgow. In 2016 debuteerde het gezelschap met ‘Remnant of Humanity’ dat vooral in de UK met open armen werd ontvangen. Met de toevoeging van zanger Gaz King is nu Europa aan de beurt.

Er zijn ook combi-tickets met Veil of Maya & Dance Gavin Dance verkrijgbaar, die op de volgende dag, 15 maart, spelen in Patronaat. Deze tickets zijn € 24,90 (incl. servicekosten, excl. banktransactiekosten vanaf € 0,50).

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring