• loud
  • experimental
  • post-rock

Za 14-03 | Patronaat | Open: 20:00 u Aanvang: 20:30 u | € 7

UITGESTELD!

All Shall Be WellGrey Lotus

All Shall Be Well + Grey Lotus

LET OP: deze show is verplaatst naar vrijdag 15 mei! [UPDATE: deze show moet opnieuw gepland worden]

Op last van de overheid en de nieuwe maatregelen van RIVM is dit evenement afgelast. Dit met betrekking tot het indammen van de verspreiding van het coronavirus COVID-19. Patronaat is druk bezig met het zoeken naar vervangende datum. We komen zo spoedig mogelijk met meer informatie per evenement. Houd daarvoor onze website en socials in de gaten.

Actuele info: https://www.patronaat.nl/nieuws/21372099/Coronavirus-in-Nederland

All Shall Be Well
(and all shall be well and all manner of things shall be well) uit Haarlem, speelt instrumentale, filmische muziek. Ze bouwen aan thema’s, spelen met melodieën en zoeken naar onverwachte harmonieën. Hun muziek is associatief; ze spreken zelf liever van verhalen dan van liedjes. All Shall Be Well heeft hun muziek over vele grenzen laten horen (waaronder China, Duitsland, Denemarken, Noorwegen, Italië en België). Bij live-optredens maken ze gebruik van beeldprojecties, waarmee ze een diepere laag toevoegen aan hun verhalen.

 Na hun debuutplaat ROODBLAUW (2011), opvolger BLAUWGEEL (2014) en de EP GEELZWART (2016), waarop ze klassieke werken van Beethoven, Grieg en Satie opnieuw uit hebben gevonden, is de band klaar om hun derde volledige album, ZWARTGROEN, uit te brengen in februari 2020.

 De vrienden in Grey Lotus openen de avond. Nadat de band in 2018 hun album 'Nektar' presenteerde bleef het even stil rondom het Haarlemse gezelschap. Het album werd positief ontvangen, maar persoonlijke issues zorgden ervoor dat de band zich tijdelijk moest terugtrekken om hun geluid opnieuw uit te vinden.Verwacht daarom een concert met grotendeels nieuw werk waarin vooruitstrevende rock wordt gemixt met subtiele invloeden uit jazz, klassiek en elektronica.

PIN ONLY

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring