• pop
  • 60s

Zo 14-04 | Grote Zaal | Open 20.00 u Aanvang 21.00 u | € 22,50

THE BOOTLEG BEATLES
& ORCHESTRA (UK)

THE BOOTLEG BEATLES & Orchestra (UK)


Na eerdere daverende successen komt 's werelds "premier" tribute-band terug naar Patronaat! Om dit keer nog meer van die prachtige Beatle-classics ten gehore te brengen. Ontstaan uit de cast van de West End show "Beatlemania" brengen The Bootleg Beatles al jaren hun even kippenvel-knappe als integere eerbetoon aan The Fab Four.
The Bootleg Beatles is dan ook gegarandeerd The Next Best Thing. Ze traden op voor duizenden en nog eens duizenden mensen, waaronder Sir Paul McCartney, George Harrison, George Martin en de Engelse koningin! Ze deelden het podium met illustere artiesten als Elton John, Rod Stewart, David Bowie en Iggy Pop, en niet te vergeten Oasis tijdens hun Earl's Court shows.

In hun 30-jarig bestaan hebben The Bootleg Beatles de standaard gezet voor al die honderden tribute bands die de magie van de grootste popgroep aller tijden levend houden.
Ze doen dat zo goed en authentiek dat ze als enige het beeldmerk van The Beatles mogen gebruiken.
Na het succes in 2012 komen The Bootleg Beatles opnieuw naar Nederland met het volledige blaas- en strijkensemble! Waardoor ook het complexe materiaal van St. Pepper met uiterste precisie gebracht kan worden. Dus we hoeven niet te vertellen hoe "A Day In The Live" nu gaat klinken!
Met behulp van filmmateriaal volgen we de historie van The Beatles vanaf de beginperiode in Liverpool tot het legendarische concert op het dak van het gebouw van platenlabel Apple in 1969.
Dit alles verpakt in een multimediale show waarin alle hits van The Beatles voorbijkomen. 
Wees alleen snel met bestellen, want de vorige edities waren binnen no time uitverkocht!

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring