• stoner
  • space
  • art-rock

Do 14-05 | Patronaat | Open 19:30 u - Aanvang 20:00 u | € 15,-

UITGESTELD!

Monomyth+ RRRags

Monomyth + RRRags

LET OP: deze show is verplaatst naar donderdag 19 november! 

Het concert van Monomyth en RRRags op donderdag 14 mei is verplaatst vanwege COVID-19 en zal nu plaatsvinden op donderdag 19 november. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.
 

De Haagse band Monomyth maakt sinds 2011 de spannendste instrumentale soundscapes en verzet de grenzen van space- en stonerrock. De vijf Vliegende Hollanders hebben in 2019  een nieuw hoofstuk geopend met het nieuwe album 'Orbis Quadrantis'. Op deze vierde full-length plaat verkent Monomtyh onontgonnen wateren en liggen ze met het gebruik van minitieuze psychedelica  in het midden tussen Ariel Pink en Pink Floyd. Maar altijd met een open eind. De band debuteerde in 2013,  toert sindsdien door heel Europa en speelde op festivals als Roadburn, Desertfest, Paaspop, Noorderslag en Reeperbahn. Vanavond staan ze tijdens deze exclusieve Nederlandse clubshow in Patronaat!

RRRags brengt soulvolle heavy rock uit de jaren 70 beïnvloed door bands als Grand Funk Railroad, The Stooges, Funkadelic en Hawkwind. Na een jamsessie in september 2017 besloten gitarist Ron Van Herpen (Astrosoniq, The Devil's Blood), bassist Rob Zim (The Lords of Altamont) en drummer / zanger Rob Martin (Bliksem) een band te vormen. Al snel werden er een aantal tracks opgenomen met producer Marcel van de Vondervoort (Astrosoniq) en speelde de tot RRRags omgedoopte band z'n allereerste show op het prestieuze Roadburn Festival. Na de succesvolle release van het gelijknamige debuutalbum wordt op 15 mei de opvolger uitgegeven! 


 

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring