• feest
  • hits

Vr 14-05 | Patronaat | Open 20.00 u - Aanvang 20.30 u

AFGELAST!

Songfestival Meezing Jukebox

Songfestival Meezing Jukebox

Songfestival Meezing Jukebox in Patronaat is definitief afgelast en er zal geen vervangende datum komen. Door de maatregelen zien we op dit moment geen mogelijkheden om Songfestival Meezing Jukebox door te laten gaan zoals we dat voor ogen hadden. We vinden het ontzettend jammer! e-Ticketkopers zullen een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Songfestival Meezing Jukebox in Patronaat
Songfestivalliefhebbers kunnen hun hart ophalen! Het vrolijkste Songfestivalfeestje in de regio is deze avond in het Patronaat. Met heerlijke hysterische acts.
In 2020 bestaat het Eurovisie Songfestival 65 jaar. Dat moe(s)t om de bekende treurige redenen even een jaar worden opgeschoven, maar ook (juist!) in 2021 reden genoeg voor het organiseren van een grootst meezingspektakel. Want wie heeft er nou wél kaarten om naar Rotterdam te gaan? Niemand toch? En bij ons kun je alle nummers meezingen!

Op vrijdag 14 mei, vlak voor de grote finale-week begint, kun je alle grootste Songfestivalhits al live meezingen. Een keur van regionale zangers en gogo dancers trekt het dak er even af met al die bekende nummers. En misschien jij zelf ook wel. Want het leuke is: Deze avond kun je zelf ook een nummer op het podium zingen. Meld je dan aan bij het podium en wie weet win jij wel de DOUZE POINTS!
De volgorde van de acts worden door jou bepaald! Op het podium komt een windmachine met daarin balletjes met de namen van de acts. Als je geluk hebt, wordt je uitgenodigd om in de windcabine te staan en zo te bepalen wie er aan de beurt is. 
De Songfestival Meezing Jukebox wordt een avond vol bekende Songfestivalnummers. En iedereen kan meezingen. Alle teksten van de nummers worden groots op het scherm geprojecteerd, dus iedereen kan meezingen. Oefen thuis maar vast met De Mallemolen, Hallelujah, Rise like a Phoenix, Poupée De Cire, Poupée De Son, Waterloo, Diva, Euphoria, What's Another Year, Ein bißchen Frieden, Vrede, Save Your Kisses For Me en vele anderen.
Een ‘vakkundige’ jury bepaalt wie de beroemde 12 punten krijgt. De winnaar mag zich een jaar lang De Beste SongfestJukeBoxer in Haarlem mag noemen. 
Songfestival Meezing Jukebox met de heerlijke danspasjes van vroeger, prachtige outfits en een decor om bij weg te zwijmelen op vrijdagavond 14 mei in Patronaat.
Presentatie Hans Goes en Alain Timmers
Zang o.a.: Alexander van der Doorn (Miss Multiple Joyce), dancers Bobby & Boris, en …. 
Supervisie/DJ: Marcel Kragt

Naar programma
Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring