• garage
  • punk
  • rocknroll
  • psychedelic

Za 14-07 | Patronaat | Open: 19:00 - 06:00 u | € 33,90 (excl. banktransactiekosten vanaf € 0,50)

Kliko Fest 2018:
Oh Sees (USA)
FIDLAR (USA)
The Dwarves (USA)
The Soft Moon (USA)The Mystery Lights (USA)
Los Mirlos (PER)
Dirty Fences (USA)
The Dizzy Brains (MG)
Birth Of Joy
ET Explore Me
The Glücks
Nick Oliveri Band (USA)
Equal Idiots (BE)
FUZ
Electric Eel Shock (JPN)

Kliko Fest 2018: o.a. Oh Sees (USA), FIDLAR (USA), The Dwarves (USA), The Soft Moon (USA)

Kliko Fest is Patronaat's indoor fest voor garage punk rock 'n roll trash blues surf noise beat, de hele nacht door (van 19.00 uur 's avonds tot 06.00 uur 's ochtends). Bekijk hier de timetable!

OH SEES
Thee Oh Sees (o.a. bekend van het label Castleface) brachten afgelopen jaar  'Memory of a Cut Off Head' uit. De band staat garant voor doorgedraaide garage, surf, fuzz, afrofunk en epische psychedelica.

FIDLAR 
De Amerikaanse garagepunkband FIDLAR staat natuurlijk bekend om hun meezing-anthems zoals ‘Cheap Beer’ en ‘Bad Habits’, en waar komt dat beter uit de verf dan op de Mainstage van Kliko Fest? Na twee jaar is de band weer op tour en we verwachten dan ook zeer binnenkort nieuw werk van het viertal.

THE DWARVES 
Punkrockers The Dwarves​ begonnen ruim 30 jaar terug als garage band, en laten sindsdien een spoor van verderf en naakte mannen achter zich. Dit jaar komt het nieuwe album 'Take Back the Night‘ uit op BURGER RECORDS​.


THE SOFT MOON 
The Soft Moon aka Luis Vazquez staat garant voor pompende industrial en donkere postpunkbeats. De in Berlijn gesitueerde muzikant bracht onlangs zijn vierde album uit met 'Criminal'. Kliko zal in vuur en vlam gezet worden met z'n gierende synths en beukende bombast!

LOS MIRLOS 
Los Mirlos​ staat bekend als een van de belangrijkste bands van de Peruaanse cumbia, en brengt dat samen met Westerse surf rock 'n roll.

DIRTY FENCES 
Het sleazy DIRTY FENCES​ opereert in het schemerveld tussen hardrock, punk en powerpop, dat het best tot zijn recht komt na zonsondergang.

THE DIZZY BRAINS
The Dizzy Brains​ is het Afrikaanse antwoord op The Sonics en The Stooges; garage rock uit Madagascar

THE MYSTERY LIGHTS
The Mystery Lights heeft zich op het podium van Patronaat al meermaals bewezen als een van de beste retro-garagerock bands van het moment. Ze mixen blues en soul door hun surfy garage rock'n roll en hun gelijknamige debuutalbum kwam uit op Wick Records, wat is opgericht door het legendarische soul label Daptone Records (Charles Bradley, Sharon Jones).

BIRTH OF JOY
Rock, blues en psychedelica van eigen bodem. Birth of Joy liet zich inspireren door de jaren ’60 en ’70 en invloeden uit punk, stoner, grunge en progrock. Het herkenbare orgel typeert haast elk Birth of Joy nummer; onweerstaanbaar swingend! Het vijfde studioalbum ‘Hyper Focus’ is zojuist uitgebracht.

ET EXPLORE ME
Met een verse release op independent label Suburban op zak, is het legendarische moment eindelijk daar: het Haarlemse trio E.T. Explore Me staat op Kliko fest! De muziek van E.T. laveert ergens tussen Butthole Surfers-achtige gekte, catchy jarenvijftigsurf en high-energy rock ‘n’ roll. Deze show gaat de boeken in!

THE GLÜCKS
Alsof Bonny & Clyde samen op het podium staan: The Glücks uit Oostende is een rock’n’roll sprookje. Met enkel drums en gitaar wordt hier vuurwerk gemaakt zoals we dat kennen van The Cramps en The Stooges. Ouderwets vuig en hard.

NICK OLIVERI BAND
De levende legend Nick Oliveri (Kyuss, Queens of The Stone Age, Mondo Generator) treedt vanavond op met The Dwarves maar ook met zijn eigen solo show! Stevige rock en punk, geleverd door één van de groten van het genre.

EQUAL IDIOTS
Deze doorgedraaide Belgen geven altijd 120% gas. Vanuit hun woonplaats Hoogstraten blazen ze sinds 2012 hun energieke garagepunk de wereld in. Thibault Christiaensen is de subtiele schreeuwer die gitaar speelt en Pieter Bruurs ramt daarnaast meedogenloos op de drums.

FUZ
Deze Amsterdamse girl-band weet wel hoe ze indruk moeten maken! Aanstekelijke snelle rock’n’roll en punk van hoog niveau, gruizig, onvoorspelbaar en vooral heel erg feestelijk. Na een toffe tour met Claw Boys Claw is de band terug op ons eigen Kliko Fest!

ELECTRIC EEL SHOCK
De Japanse band Electric Eel Shock is na vier jaar weer terug in Patronaat! Het powertrio maakt ruige rock en daarbij wordt er niet moeilijk gedaan over hokjes als heavy metal, punk en classic rock. Een geheel eigen stijl en geluid, dat vooral door de fantastische live-reputatie ook in Nederland is uitgeroepen tot een must-see act.

Naar programma
Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring