• pop
  • hiphop
  • funk

Za 14-08 | Rapa Nui | Open: 17.00 u Aanvang: 19.00 u | € 40,50

Patronaat & Rapa Nui presenteren:

Chef’Special @ Rapa Nui

Chef’Special @ Rapa Nui
Heuglijk nieuws: Rapa Nui en Patronaat slaan weer de handen ineen voor shows in de buitenlucht! Na lang geduld te hebben gehad kunnen we weer eindelijk weer shows op volle capaciteit organiseren. En hoe kan dat beter in de zomer dan op het strand met de zee, ondergaande zon en Chef’Special op het podium als uitzicht?
Let op! Deze show is uitverkocht! Voor de vergelijkbaar mooie ervaring op deze plek, morgen (15 augustus), met Typhoon, zijn nog wel kaarten te koop. Rennen! 
 
Voor deze show is een corona-toegangsbewijs verplicht. Dit is een vaccinatiebewijs, herstelbewijs óf een negatief sneltestresultaat van Testen voor Toegang, niet ouder dan 40 uur. Daarmee vervalt de anderhalve meter afstandsregel. Maak je afspraak op de site van Testen voor Toegang.
 
Kijk voor meer informatie in onze uitgebreide Corona FAQ.
 
De Haarlemmers van Chef’Special behoren inmiddels al flinke tijd tot de gevestigde orde van de Nederlandse muziekindustrie en kregen ze ook steeds meer bekendheid in de rest van Europa. In de afgelopen jaren deden ze een tour door Amerika, speelden ze een uitverkocht Ziggo Dome, meerdere uitverkochte headline shows in AFAS Live en gigs op bekende festivals als Pinkpop en Lowlands plat. Hun mix van pop, reggae, rock en hiphop staat altijd garant voor een feestje en we kunnen dan ook niet wachten op de dansende massa bij deze show!
 
Let op! Dit concert vindt plaats in de buitenlucht, in strandtent Rapa Nui te Zandvoort. Adres: Boulevard Barnaart 27, Zandvoort. 
17:00 open Rapa Nui (bar & dinner)
19:00 aanvang programma
20:30 aanvang Chef’Special
 
Let op: dit is een openluchtconcert. In het geval van extreme weersomstandigheden behoudt Rapa Nui zich het recht voor om een evenement geheel of tijdelijk stil te leggen of anderszins aan te passen om de veiligheid van onze bezoekers, de artiesten en onze medewerkers te waarborgen. De afweging deze maatregelen te nemen ligt te allen tijde bij Rapa Nui. In het geval dat wij deze beslissing moeten nemen is restitutie of anderszins compensatie van toegangsgelden niet mogelijk.
 
Artwork: Daan Berkhof
Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring