• rock

Vr 15-11 | Patronaat | Open: 19:30 u Aanvang: 20:00 u | Pin Only

Fueled by Lagunitas

Fueled by Lagunitas

Ben jij in de stemming om goede muziek en wat bijbehorende biertjes te rocken? Dan is dit jouw avond. Vanaf 19:30u opent Patronaat Haarlem haar deuren om jou 3 lekkere bandjes van eigen bodem voor te schotelen. En het is natuurlijk Fueled by Lagunitas, dus er wordt ook goed bier geserveerd.

We trappen af om 20.00u met het veelbelovende ST. SOLAIRE. Een opkomende band met muziek die je kan omschrijven als pop, alternatieve rock en folk, maar misschien helpen de invloeden van Bon Iver en Radiohead je beter op weg.

Hierna is het tijd voor The Magic Mumble Jumble. Deze gasten nemen je mee op een betoverende reis langs elementen van jazz, pop, indie en folk. De charismatische zanger Paul Istance en de rest van dit achtkoppige internationale gezelschap neemt je bij de hand en maakt je binnen mum van tijd onderdeel van een energiek geheel.

Als afsluiter komt niemand minder dan pop-punk (of wat dan ook) band Tony Clifton de tent afbreken. Of ze net zo gek zijn als het gelijknamige, door Andy Kaufman bedachte karakter, kom je vanzelf wel achter. Hun motto is in elk geval wel identiek: “Veni, Vidi, Fuck the World!” Dat belooft wat.

Kom gezellig langs om van deze excentrieke artiesten te genieten in Het Patronaat in Haarlem. De toegang is gratis. We zien je binnen wel!

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring