• indie
  • feest
  • balkan

Vr 15-02 | Patronaat | Open: 19:00 u Aanvang: 20:30 u | € 23,50

Oi Va Voi (UK)DJ Guzz

Oi Va Voi (UK) + DJ Guzz

Diep geworteld in enerzijds de Joodse volksmuziektradities uit Oost Europa en anderzijds in de bruisende Engelse dance scene. Het Londonse Oi Va Voi heeft haar muzikale erfenis gemengd met de geluiden van het moderne Londen en creëert eigenzinnige nummers die ontroeren en inspireren. Er zijn de afgelopen jaren enkele bandwisselingen geweest, zo begon de band onder andere met zangeres KT Tunstall, die vervolgens ook doorbrak met een succesvolle solocarriere. Na hun derde album volgde intensieve tourperiodes waarbij Nederland meerdere malen is aangedaan. Zo traden ze o.a. op in de grote Alpha tent op Lowlands en deden ze meerdere optredens in Nederland (waaronder Patronaat).

Inmiddels is hun geluid verder doorontwikkeld (zonder verlies van hun traditionele kracht) en heeft de band een nieuwe topzangeres aangetrokken, Zohara, wat heeft geresulteerd in een nieuw album, 'Memory Drop', waarvan de nummers uiteraard ook live ten gehore gebracht zullen worden in Patronaat! Album streaming link: https://oivavoi.lnk.to/MemoryDrop

Tussen 19:00 en 20:30 zal DJ Guzz een mix draaien van funk, jazz en soul om op te warmen voor het concert van Oi Va Voi. DJ Guzz draait vinyl only! Kom dus op tijd om alvast in de juiste stemming te komen. Ook na het optreden van Oi Va Voi kan je even blijven hangen om te dansen op de muziek van DJ Guzz.

Tijdschema:
19:00 open
19:00 DJ Guzz
20:30 Aanvang Oi Va Voi

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring