• stage1.5
  • loud
  • alternative rock
  • catchy
  • heavyrock

Za 15-05 | Patronaat | Open: 20:00 u Aanvang: 20:30 u | € 15,-

Stage 1,5:

Ten Times A Million

Ten Times A Million

Dit is het verplaatste concert van 12 december

Het concert van Ten Times A Million op 12 december, eerder uitgesteld naar 13 februari, is wederom verplaatst vanwege COVID-19 en zal nu plaatsvinden op zaterdag 15 mei 2021. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

De Stage 1,5 shows zijn seated shows waarbij de 1,5 meter afstand wordt gewaarborgd. We kijken uit naar jouw bezoek. Kijk bij onze FAQ voor alle vragen rondom je bezoek in Patronaat in tijden van Corona.

Alternatieve rockband Ten Times A Million onderscheidt zich met een unieke sound die gaat van stemmig en klein tot groots en euforisch. De band startte in 2012 onder de naam Mandrake’s Monster. Onder die naam volgden meer dan driehonderd shows door heel Europa. De band trad op tijdens een aftershow van Red Hot Chili Peppers en tijdens The Global Rock Summit (Los Angeles), When Copenhell Freezes Over (Kopenhagen) en Eurosonic Noorderslag (Groningen). Dat het goed ging met de band is een understatement, maar de naam bleek steeds minder te passen bij de ambities en de muzikale richting die het vijftal op wilde. “Mandrake’s Monster maakte muziek die voornamelijk gebaseerd is op helemaal losgaan. Onze songs hebben inmiddels meer inhoud gekregen en liggen veel meer op een lijn met de muziek die we zelf het mooist vinden.Ten Times A Million is een uitdrukking die staat voor de overtreffende trap. Het verwijst o.a. naar de tien miljoen meters die we met elkaar als band hebben gemaakt, en naar de tien miljoen meters die we nog gaan maken.” Na de succesvolle release van de self-titled debuut EP, bracht de band deze zomer opvolger 'Born Tomorrow' uit. Wederom een alternatief rock wonder om je vingers bij af te likken.

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring