• pop
  • singer-songwriter

Vr 15-07 | Caprera | Open 19.30 u Aanvang 20.00 u | € 25,- (ex fee)

Patronaat presenteert in Caprera:

Douwe Bob

Douwe Bob

Vanavond speelt hij zijn melange van sixties, seventies folk en rock midden in de Bloemendaalse natuur. In mei komt Douwe Bob met zijn derde album 'Fool Bar', dat vernoemd is naar de bar in zijn eigen huis in de Amsterdamse Pijp. Ter gelegenheid van de release van dit album doet de singer-songwriter een tour en presenteert Patronaat op 15 juli zijn show in het prachtige openluchttheater; Capera.

LET OP: Caprera Openluchttheater & Wandelpark is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Vanaf 1 juni is de rotonde bij de Zomerzorglaan richting Caprera afgesloten. Om Caprera met de auto te bereiken kunt u op de Mollaan direct na het Pannenkoekenhuisje linksaf de Mollaan volgen om aan het eind rechtsaf te gaan de Lage Duin en Daalseweg op. Aan het einde van deze weg kunt u linksaf op de Zomerzorglaan uw route naar Caprera vervolgen.
Deze situatie zal nog circa 2 maanden duren. Excuses voor de overlast.

 

De afgelopen jaren volgden de hoogtepunten elkaar in rap tempo op voor de jonge Amsterdammer. Na de succesvolle samenwerking met Anouk, die de hit ‘Hold Me’ opleverde, stoot zijn tweede album Pass It On gelijk door naar de nummer 1-spot van de Album Top 100. De zomerhit ’Sweet Sunshine’ is vervolgens niet van de radio te branden en met zijn band speelt hij voor alleen maar uitverkochte zalen door het hele land. 

Komend jaar vertegenwoordigt hij onder andere Nederland op het Eurovisie Songfestival in Stockholm en speelt hij op Pinkpop. "Live spelen is het mooiste wat er is. Ik stap met mijn muzikale vrienden in het busje en we vertellen onze verhalen aan het publiek. Ik ga zeker ook mijn gevoeligere songs spelen, maar het eindigt altijd met een groot feest”. Douwe Bob zorgt voor een muzikale samensmelting die generatiekloven overschrijdt.  

Foto: Tim Knol