• soul
  • gospel
  • afropop

Wo 15-07 | Rapa Nui Zandvoort | Open 17.30 u - Aanvang 20.30 u | vvk: € 34,- /deur: € 37,-

AFGELAST!

Amadou & Mariam and Blind Boys of Alabama on the beach at Rapa NuiDJ's t.b.a.

Amadou & Mariam and Blind Boys of Alabama on the beach at Rapa Nui

Let op: deze show is definitief afgelast

Wij danken iedereen voor het geduld de afgelopen weken. We hebben inmiddels bericht van de organisator ontvangen dat het concert van Amadou & Mariam and the Blind Boys of Alabama op Rapa Nui, op 15 juli 2020 definitief niet doorgaat, ook niet op een nieuwe datum.

Bericht van de organisator:
De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland tot 1 september, waardoor ook het concert van Amadou & Mariam and the Blind Boys of Alabama op Rapa Nui, op 15 juli 2020 niet door kan gaan. Het is helaas niet gelukt om op korte termijn een vervangende datum te vinden - de artiest kan mogelijk in de komende tournees niet nog een extra datum toevoegen. Wij vinden dit enorm jammer en hopen uiteraard dat er in de toekomst zich nog een kans voordoet dit bijzondere gezelschap te boeken.

Alle kaartkopers krijgen per e-mail bericht. Je kan Patronaat steunen door te kiezen voor een voucher, of een donatie. We waarderen je steun! Meer info: www.patronaat.nl/doneren

 


Actuele info: https://www.patronaat.nl/nieuws/21372099/Coronavirus-in-Nederland 

---

Patronaat verplaatst een deel van zijn programmering in de zomer van 2020 weer naar de stranden van Bloemendaal aan Zee en Zandvoort. We werken al meerdere jaren samen met de prachtige buitenlocaties Woodstock69 en Rapa Nui en ook dit jaar wordt de programmering daar voortgezet. Voorgaande shows die plaats vonden aan het strand waren onder meer Fun Lovin’ Criminals, Franz Ferdinand, The Black Seeds, Damian “Jr. Gong” Marley, Passenger, Gallowstreet, Jeremy Loops, Xavier Rudd en Edward Sharpe & The Magnetic Zeroes.

De eerste naam die voor dit (zomer)seizoen is aangekondigd is: Amadou & Mariam and Blind Boys of Alabama op woensdag 15 juli, op Rapa Nui, Zandvoort. De kaartverkoop voor dit concert start op vrijdag 13 maart om 10:00 via Ticketmaster.nl. Meer namen volgen spoedig!

Tijdens de “Bamako to Birmingham Tour” trekken Amadou & Mariam en gospelgroep The Blind Boys of Alabama wederom samen op. De twee artiesten touren inmiddels al bijna anderhalf jaar samen de wereld over. Het blinde echtpaar Amadou & Mariam werkte samen met onder meer Manu Chao, Stevie Wonder, Damon Albarn (Blur) en zo gaat de lijst nog even door. Stuk voor stuk waren ze verbijsterd en enorm gefascineerd door de muzikale talenten en de indrukwekkende performance van de twee muzikanten, die zijn uitgegroeid tot de ultieme ambassadeurs voor Malinese muziek. Deze zomer brengen ze hun heerlijke afropop ze samen met de Blind Boys of Alabama, die op hun beurt al sinds 1939 furore maken. De wisselende groep blinde mannen, waaronder al vanaf het begin (hij was negen jaar oud in 1939!) zanger Jimmy Carter, verheft gospel en soul tot pure kunst. De formatie Blind Boys of Alabama won een stapel Grammy’s en werkte samen met grootheden als Lou Reed, Bonnie Raitt en Peter Gabriel. De concerten van de gezelschappen samen zijn ontroerend, uniek en enorm muzikaal. Bereid je voor op een avond vol dansbare zomermuziek, gespeeld door heuse pioniers uit het genre! 

Datum: woensdag 15 juli 2020
Locatie: Rapa Nui, Zandvoort, Boulevard
Tijd: 17:30 open | aanvang 20:30
Line-up: Amadou & Mariam and Blind Boys of Alabama, DJ’s t.b.a.
 

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring