• pop
  • hiphop
  • nederlandstalig

Zo 15-08 | Rapa Nui | Open: 17.00 u Aanvang: 19.00 u | € 38,-

Patronaat & Rapa Nui presenteren:

Typhoon
@ Rapa Nui

Typhoon @ Rapa Nui

Heuglijk nieuws: Rapa Nui en Patronaat slaan weer de handen ineen voor shows in de buitenlucht! Na lang geduld te hebben gehad kunnen we weer eindelijk weer shows op volle capaciteit organiseren. En hoe kan dat beter in de zomer dan op het strand met de zee, ondergaande zon en Typhoon op het podium als uitzicht? 

 

De voorverkoop start donderdag 8 juli vanaf 11.00 u 

 

Voor deze show is een corona-toegangsbewijs verplicht. Dit is een vaccinatiebewijs, herstelbewijs óf een negatief sneltestresultaat van Testen voor Toegang, niet ouder dan 40 uur. Daarmee vervalt de anderhalve meter afstandsregel. Maak je afspraak op de site van Testen voor Toegang.

 

Kijk voor meer informatie in onze uitgebreide Corona FAQ.

 

Typhoon zijn muziek is een viering van het mens-zijn met daarin altijd de boodschap dat we genoeg zijn: wij zijn liefde. Glenn de Randamie is een verhalenverteller die op een eerlijke en kwetsbare manier rapt, spreekt en zingt. Na Lobi Da Basi uitkwam blies de carrière van de Zwolse artiest op en bracht hij zijn muziek naar de grotere podia op o.a. Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz. Daaruit vloeide als kers op de taart een headline show in het majestueuze AFAS Live. Nu is daar zijn nieuwe album Lichthuis (2020), een reisverslag van de diepe dalen, maar gelukkig eindigt de langspeler met een happy end. 

Let op! Dit concert vindt plaats in de buitenlucht, in strandtent Rapa Nui te Zandvoort. Adres: Boulevard Barnaart 27, Zandvoort. 
17:00 open Rapa Nui (bar & dinner)
19:00 aanvang programma
20:30 aanvang Typhoon

 

Let op: dit is een openluchtconcert. In het geval van extreme weersomstandigheden behoudt Rapa Nui zich het recht voor om een evenement geheel of tijdelijk stil te leggen of anderszins aan te passen om de veiligheid van onze bezoekers, de artiesten en onze medewerkers te waarborgen. De afweging deze maatregelen te nemen ligt te allen tijde bij Rapa Nui. In het geval dat wij deze beslissing moeten nemen is restitutie of anderszins compensatie van toegangsgelden niet mogelijk.

 

Artwork: Daan Berkhof

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring