• hiphop
  • rnb

Vr 16-02 | Patronaat | Open: 19:00 u Aanvang: 19:30 u | € 18,10 (excl. banktransactiekosten vanaf € 0,50)

BroederliefdePoke

Broederliefde + Poke

Broederliefde moet door! De succesvolle hiphop/r&b groep brengt 24 november hun nieuwe album ‘We Moeten Door’ uit, voorgegaan door single '#JM' en sinds vandaag het nieuwe nummer 'Officieel'. 

Alle hits van Broederliefde hebben inmiddels minimaal platina status bereikt, waaronder ‘Ik Was Al Binnen ft. Frenna’, ‘Mi No Lob’, ‘Alaka ft. SBMG & Kalibwoy’, ‘Jungle’ en ‘Kom Dichterbij Me ft. Jan Smit’. Ook heeft Broederliefde diverse awards gewonnen: Edison Award 2016 voor ‘Beste Album’, MTV Award 2016 ‘Best Dutch Act’ en in totaal 6 FunX Awards. 

Live staat Broederliefde bekend als een geoliede feest machine en een van de betere live acts die elke zaal, festival en club omtovert in een grote feestende massa. 

Een eigen stijl, eigen smoel en een eigen sound, niet voor niks is hij voor velen niet te omschrijven, het is gewoon Poke, Pokro, 1 in a million. De uit Nijmegen afkomstige MC staat vooral bekend om z’n onuitputtelijke energie op het podium en de al prille hits die hij op zijn naam heeft staan. Poke, Pokro zal dit najaar zijn nieuwe EP releasen en is deze avond te zien voor de show van Broederliefde begint.

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring