Ma 16-03 | Patronaat | Open 19.30 u - Aanvang 20.00 u | € 5,-

Cut2theBone
The Syrens
The Love Me Or Die

Cut2theBone (CD-presentatie) + The Syrens + The Love Me Or Die


Cut2theBone staat voor kernachtig, ontdaan van alle opsmuk maar ook voor spelen met een vette knipoog naar alle clichés uit de ambachtelijke rock, de middle of the road-pop, de dubbelzinnige blues, de ‘doe maar niet’-reggae, de rave-punk, de no power-ballads en de poldercountry. Cut2theBone was van 2004-2008 een coverband mét eigen nummers. In 2014 is de band aan een doorstart begonnen door een CD/EP op te nemen met acht eigen nummers. De CD-presentatie is op deze maandag 16 maart 2015 in de tweede zaal van het Patronaat in Haarlem. 

Bezetting: Frank van Kleef (drums), Iris Stubbendiek (zang), Rafael Fernandes (basgitaar) en twee prachtstemmen op backing vocals: Willeke Kok en Maaike Polman. Nieuw is gitarist Rollo Walian. In het dagelijks leven bekleden de bandleden serieuze functies zoals makelaar, ICT-er, uitvaartbegeleider en sales-medewerker. In de muziek varen ze een duidelijk minder serieuze koers. (Illustratie: Willemijn de Lint)


The Syrens
The Syrens is een pop-folk band uit Haarlem. 6 meisjes die met de simpele begeleiding van (stage)piano, slagpercussie en soms een xylofoontje zes-stemmige liedjes zingen.  En ze doen dat zo verrassend mooi, dat het aanbeveling verdient, je voor alle zekerheid aan de mast van je schip te laten vastbinden...


The Love Me Or Die
Vernoemd naar de vuige hit van C.W. Stoneking ("I studied evil, I can't deny"). Een niet-lichtvoetig repertoire van uitheemse country- en cajunklanken tot de nog niet gedetermineerde vorm van een compleet nieuw genre. Een gruizige mix van obscure sixties-nummers, bedroesemde country en slepende cajun. Over vrouwen, moord en het goede leven.

Naar programma
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring