• hardcore punk
  • melodic hardcore
  • post-hardcore
  • metalcore

Di 16-04 | Patronaat | Open: 19:00 u Aanvang: 19:30 u | € 19,50

Being As An Ocean (USA)+ Counterparts (CAN)
+ Holding Absence (UK)

Being As An Ocean (USA) + Counterparts (CAN) + Holding Absence (UK)

De sympathieke post-hardcoreband Being As An Ocean komt voor een exclusieve Nederlandse show naar Haarlem toe. Bovendien heeft de band een nieuwe plaat aangekondigd die dit voorjaar uit moet komen als opvolger van het eerste onafhankelijk uitgegeven album 'Waiting For Morning To Come'. Sinds 2011 schrijft de band meeslepende songs, die gekenmerkt worden door grootse riffs en een dynamische wisselwerking tussen rauwe zang en spoken-word de charismatische frontman Joel Quartuccio en de melodische vocalen van gitarist Michael McGough. Bovenal, is BAAO een liveband, die elke keer weer een bevlogen liveshow weet neer te zetten!

Counterparts

Suppoort deze avond komt van de Canadese metalcore/melodic hardcore/punk hardcore-band Counterparts. De formatie uit Hamilton, Ontario is al jaren een van de meest populaire bands wat betreft melodische hardcore. Met hun emotionele en meezingbare anthems, zoals 'You're Not You Anymore', 'Witness' en niet te vergeten 'The Disconnect' weten ze elke zaal om te toveren in een groot mosh-festijn! 

Holding Absence

Support-act Holding Absence is een van snelst-rijzende bands in de Britse alternatieve muziek scene. De melancholische post-hardcoreband bracht onlangs hun debuutalbum uit in samenwerking met SharpTone Records (bekend van bands als Loathe, Crystal Lake en While She Sleeps). Deze shows met Being As An Ocean zijn de eerste waarbij ze de nieuwe plaat komen presenteren!

 

Dit concert is ook te bezoeken met je Patromaatje pas. Kijk voor meer informatie over deze concertpas van Patronaat op: www.patronaat.nl/patromaatje

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring