Do 16-04 | Patronaat | Open 19.30 u - Aanvang 20.00 u | € 9,- vvk / € 12,- deur

AFGELAST

Rob Acda Award 2019-2020 - Finale: Charlot + Minor Citizen + POM + Noys + 3 Point Landing + Kendolff

Rob Acda Award 2019-2020 - Finale

LET OP: deze show is definitie afgelast

De Rob Acda Finale op 16 april is definitief afgelast. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. e-Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Actuele info: https://www.patronaat.nl/nieuws/21372099/Coronavirus-in-Nederland

 

 

De Rob Acda Award is dé muzikale competitie voor veelbelovende muzikanten uit Haarlem en omstreken. Zij krijgen middels deze 'competitie' de kans om de volgende stap te zetten in hun muzikale carrière. De Rob Acda Award biedt de deelnemers de kans podiumervaring op te doen, feedback te krijgen van professionals, bekendheid te verwerven en potentieel naar huis te gaan met een goed gevuld prijzenpakket. Uit alle aanmeldingen werden 20 acts geselecteerd die het tegen elkaar opnamen in vier voorrondes. Uit deze voorrondes zijn zes finalisten gerold: Charlot, Minor Citizen, POM, Noys, 3 Point Landing en Kendolff.

Het prijzenpakket bestaat dit jaar o.a. uit: het openingsoptreden op Bevrijdingspop 2020, een optreden op Young Art Festival en een optreden tijdens Haerlemsche Helden Festival in Patronaat.

Kom de sterren van morgen op deze avond bekijken!

foto: Marcus van Dam

 

Dit concert is ook te bezoeken met je Patromaatje pas. Kijk voor meer informatie over deze concertpas van Patronaat op: www.patronaat.nl/patromaatje

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring