• opera
  • glamour
  • klassiek

Vr 16-04 | Patronaat | Open: 19:45 u Aanvang: 20:00 u

Livestream

Jeanette van Schaik

Artist In Residence Livestream: Jeannette van Schaik

Jeannette van Schaik moest vanwege de aangescherpte lockdown-regels haar twee uitverkochte 1,5 meter shows afzeggen, en dat terwijl we zo uitkeken naar het operaconcert in Patronaat. Gelukkig hield de samenwerking daar niet op: Jeannette was te gast als Artist In Residence in maart en nam in drie dagen tijd een volledige livestream opname op, samen met gastmuzikanten van o.a. Club Classique. Een waanzinnige productie is het eindresultaat geworden, die gratis wordt uitgezonden op vrijdag 16 april om 20:00. Dit wil je niet missen!

De Haarlemse sopraan Jeannette van Schaik brengt samen met de fantastische musici van Club Classique de mooiste Italiaanse melodieën en opera klassiekers in een intieme setting. Jeannette van Schaik wordt gezien als de rising star van haar generatie. Zij zong onder andere in de Dutch National Opera, het Grand Theatre de Luxembourg, Konzerthaus Berlin en het Concertgebouw van Amsterdam. Onlangs verscheen haar langverwachte debuutalbum Elysium, dat zij opnam samen met meesterpianist Peter Nilsson. Het album werd lovend onthaald door zowel pers als publiek. Met Club Classique was zij o.a. te zien in het tv-programma Podium Witteman, en tourde zij met de voorstelling ‘Roadtrip la Bohème’ langs theaters en festivals door heel Nederland. Kijk vanavond naar een mystiek programma vol passie en drama waarbij componisten als Puccini en Verdi uiteraard niet zullen ontbreken. Laat je meevoeren in de glamoureuze en kleurrijke wereld van klassieke muziek en opera!
 

Patronaat kanaal op Twitch

Haarlem On Air! is het online platform van Patronaat voor gratis livestreams! Het kijken van de stream is gratis, maar je kan een donatie doen voor de artiesten die op het podium staan en voor Patronaat. Doneren kan via www.patronaat.nl/doneren; vermeld in het opmerkingenveld of je doneert voor de artiest of voor Patronaat. Veel kijkplezier!
Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring