• stoner
  • rock
  • metal
  • punk

Vr 16-06 | Patronaat | Open: 19:30 u Aanvang: 20:00 u | € 22,- (ex fee)

Slo Burn ft. John Garcia (USA)Abe Diddy & The Krautboys
Tony Clifton

Slo Burn ft. John Garcia (USA) + Abe Diddy & The Krautboys + Tony Clifton

Deze band rondom John Garcia bestond slechts een jaar en bracht officieel maar één EP uit, maar wist toch een onuitwisbare stempel op stoner als genre te drukken. Na het uiteenvallen van Kyuss was dit het eerste project dat Garcia oppakte, en dat hoor je terug: Slo Burn's geluid ligt in het verlengde van het late Kyuss werk, zompig maar ook vrij direct. In 1997 werd het weer stil rondom de band, maar nu 20 jaar later is er alsnog de gelegenheid om dit live te zien!

Vooraf '70s hard blues stoner rockers Abe Diddy & The Krautboys, en de jonge raggers en Rob Acda Award winnaars Tony Clifton "smart ass stoner punkrock punch in the gut groove".

Voor sommige mensen is zomer een moment van kleurrijke zwembroeken en vrolijke deuntjes. Als jij liever muziek hoort die regelrecht uit de krochten van de onderwereld lijkt te komen, dan kun je de komende maanden weer je bloeddorstige hart ophalen in Patronaat. Na in 2016 samen met Noisey ‘Summer of Sludge’ te hebben gepresenteerd, staat 2017 in het teken van ‘Summer for the Doomed’. Van mei tot augustus hoor je de grootste doom metal, sludge en stonergoden met allen een eigen plek in dit verdorven muzikale landschap:

07-05 Saint Vitus, Tombstones, Bathsheba
26-05 Monolord, Grim van Doom, Blood Diamond
16-06 Slo Burn ft. John Garcia
12-07 Pentagram (geannuleerd / uitgesteld)
02-08 Cough, Sinister Haze 
25-08 Electric Wizard

Om te voorkomen dat er een te groot gat in je portemonnee wordt geslagen deze zomer, worden trouwe bezoekers beloond. Bij aankoop van tickets voor drie van de zes shows, krijg je gratis toegang tot een vierde naar keuze. Stuur een bericht met daar in bewijs van je tickets naar dit e-mail-adres o.v.v. Summer for the Doomed, en laat daar in weten naar welke show je nog meer wilt.

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring