• loud
  • heavy
  • stoner

Di 16-06 | Patronaat | Open: 19:30 u Aanvang: 20:00 u | € 23,50 | Pin Only

UITGESTELD!

Fu Manchu (USA)Splinter

Fu Manchu (USA) - 30th Anniversary

Let op: deze show is verplaatst naar maandag 21 juni 2021

Vanwege de nieuwe maatregelen van het RIVM om de verspreiding van het Corona-virus in te dammen, zal Patronaat niet geopend zijn op deze datum. Daarom wordt er op dit moment gezocht naar een nieuwe datum voor dit evenement. De kaartkopers krijgen hier zo snel mogelijk bericht van via e-mail. Houd ook deze website in de gaten voor updates! We vragen om je geduld om naar nieuwe data te zoeken, dit kan achter even duren. Bedankt voor het begrip!

Actuele info: https://www.patronaat.nl/nieuws/21372099/Coronavirus-in-Nederland 

Het legendarische Amerikaanse stoner rock-instituut Fu Manchu komt dit jaar exclusief naar Patronaat om hun 30th Anniversary te vieren. Stoner rock, surf punk en desert rock, het zijn allemaal benamingen die Fu Manchu weleens om de oren geslingerd heeft gekregen. Desalniettemin, sinds het door Brant Bjork geproduceerde debuutalbum ’No One Rides For Free’ staan de heren garant voor vette grooves, crunchy riffs en liveshows van de bovenste plank. Verwacht tijdens deze show klassiekers als 'King Of The Road', 'Hell On Wheels' en 'Evil Eye', uitgesponnen jams en tracks van de nieuwe platen!

Splinter is de nieuwe in Den Haag gevestigde rockband, ontstaan uit, en met leden van Death Alley, Birth of Joy, Vanderbuyst en The Blues Junkies. Na de release van de eerste single "Hurt" werd Splinters livedebuutop een uitverkocht Last Night On Earth festival vergezeld van de release van de tweede single "Bitter Sounds". JJ Koczan van The Obelisk omschrijft het geluid van Splinter als volgt: "The sound is either a formative punker take on classic heavy rock or a formative heavy rockertake on classic punk, depending on the angle you look at it, and for an act who are just gettinggoing, they’ve clearly got their songwriting ducks in a row."

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring