• pop
  • rock
  • garage
  • rocknroll
  • electronica
  • indie

Za 16-09 | Patronaat | Open: 19:00 u Aanvang: 19:20 u | € 7,50 (ex fee)

Haerlemsche Helden Festival 2017Radio Eliza
Mantra
Tony Clifton
Alaska Pollock
Veld 23
Coyote House
Maurice van Hoek
The Irrational Library
MYCA
TV Wonder

Haerlemsche Helden Festival 2017: Radio Eliza, Mantra, Tony Clifton, Alaska Pollock, Veld 23, Coyote House, Maurice van Hoek, The Irrational Library, MYCA, TV Wonder

Hallo Haarlemmers, mensen die graag Haarlem bezoeken, mensen die muziek van Haarlemsche bodem weten te waarderen, kortom: hallo iedereen. Er broeit nog steeds veel talent in de stad en de meest opvallende namen van dit jaar worden gezamenlijk gepresenteerd tijdens het jaarlijkse Haerlemsche Helden Festival! Op zaterdag 16 september verwelkomen we je graag in onze poptempel. Plus: aansluitend een nieuwe editie van Making Waves, waar lokaal talent in de electronische hoek wordt gepresenteerd tot in de vroege uurtjes.

De aanstormende (Haarlemse) talenten die zullen spelen tijdens Haerlemsche Helden 2017 zijn bekend! Alaska Pollock combineert gitaargedreven songs met electronische beats en een klein tikje blues. 3FM Serious Talent Radio Eliza maakt catchy indiepop waar je niet stil op kan blijven staan. Maar er is ook stomende garagerock ‘n’ roll, namelijk van de heren van Tony Clifton! En daar gaat Mantra verder, met scheurende gitaren en psychedelische grunge. Spaar nog wel wat energie voor het nieuwe Haarlemse rapcollectief Veld 23, met o.a. Bamo, Foo, Ced Revino en Rody Delorean. En de talenten die je absoluut niet mag missen zijn bijvoorbeeld Coyote House met zijn eigenzinnige rock ‘n’ roll, gepresenteerd door onze partners van Slachthuis. En natuurlijk singer-songwriter Maurice van Hoek die alle hoeken van de Americana en country verkent. Onze vrienden van The Irrational Library pakken de draad op met scherpe teksten en stevige gitaar- en saxklanken. En van MYCA worden we ook blij: deze dame staat op het punt van doorbreken! Maar de uitgesponnen noise en indierock van TV Wonder mag je ook zeker niet missen.

De nacht is nog jong! Om half twaalf openen de deuren van het café voor het nachtprogramma van Making Waves met Baptist, Hytes en Precursor: drie megatalenten uit de Haarlemse dancescene waar we nog veel van gaan horen. Blijf tot de vroege uurtjes hangen en beleef een fantastische nieuwe editie van Haerlemsche Helden met ons.

Al met al zien de plannen er zo uit:

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring