• loud
  • rock
  • garage
  • tysegall

Do 17-10 | Patronaat | Open: 19:30 u Aanvang: 20:00 u | € 28,50

Two day residency

Ty Segall & Freedom Band plays First Taste + Melted+ Axis: Sova (USA)

Ty Segall & Freedom Band plays First Taste + Melted + support: Axis: Sova (USA)

In het najaar komt de ongelooflijke productieve Amerikaanse garagerocker Ty Segall voor een exclusieve Two-Day Residency naar Patronaat Haarlem toe! Beide dagen zullen gevuld zijn met een integrale uitvoering van zijn gloednieuwe album 'First Taste' en afgemaakt worden met de uitvoering van een klassieke Ty Segall plaat, te weten 'Melted' op 17 oktober en 'Manipulator' 18 oktober. Maak je klaar voor deze twee unieke clubshows - Ty's eerste weer in Nederlands sinds 2014! 

Over het gloednieuwe album 'First Taste' kopte de Volkskrant een lovende recensie met: "Ty Segall heeft zijn gierende gitaar even in de ban gedaan en dat levert prachtige liedjes " - aldus recensent Gijsbert Kamer
Ook het gerenommeerde Amerikaanse muziekplatform Pitchfork is enthousiast en geeft het album een 7.5, "Temporarily abandoning the guitar, the prolific garage rocker channels his indulgences and comes away with an unusually focused album." - aldus Stephen Thomas Erlewine, Pitchfork.

Afgelopen decennia zijn er maar weinig rockplaten uitgebracht, die zulke "instant-classic" rock n' roll-tracks bevatten als Ty Segall's derde album 'Melted', uitgegeven in 2010. Het album bevat pakkende hooks, ongelooflijk veel drive en wordt afgemaakt door die tijdloze powertrio sound. Dat alles voorgedragen met intense bezieling door Segall zelf, en je hebt met 'Melted' dé soundtrack voor een zweterige en vervaarlijke rockshow. 

Axis: Sova
De uit Chicago-afkomstige psychrockband, Axis: Sova, combineert koortsachtige fuzz-gitaren met schreeuwende gitaarsolos en  de gemechaniseerde puls van een blikkerig Roland-drumapparaat. Een tonisch De uit Chicago-afkomstige psychrockband, Axis: Sova, combineert koortsachtige fuzz-gitaren met schreeuwende gitaarsolos en  de gemechaniseerde puls van een blikkerig Roland-drumapparaat. Een tonisch contrast dat je compleet van je sokken blaast op platen als ‘Early Surf’, ‘Motor Earth’ en ’Shampoo You’.

Na afloop van deze avond kun je direct door naar onze derde zaal, want de aftershow van Do Nothing mag je absoluut niet missen! Toegang is gratis, en de band start om 23.30 uur. KLIK HIER voor meer informatie.

 

Pin Only

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring