• stage1.5
  • pop
  • beat
  • nederbeat

Za 17-10 | Patronaat | Open 20.30 u Aanvang 21.00 u | 27,50

Stage 1,5:

The Kik - Show 2

The Kik - Show 2

Patronaat heropent! Vanaf juni zijn de zalen geopend voor nieuw, fris, aangepast programma. We kijken er naar uit jullie weer te ontvangen. Lees op onze homepage de FAQ over Corona-maatregelen en hoe Patronaat hier mee om gaat. In het bestelproces van tickets krijg je meer informatie over onze 1,5 meter concerten, en je krijgt uiterlijk 24 uur voor het concert nog een informatiemail toegezonden. Heb je vragen? Mail ons op: info@patronaat.nl 

Dave von Raven en zijn mannen in semi-akoestische Stage 1,5-opstelling op het podium van Patronaat zoals u ze zelden of nooit eerder zag. Enkele maanden na hun twee uitverkochte Ahoy Rotterdam shows gaat The Kik ‘terug’ de clubs is. Met spiksplinternieuw eigen werk wel te verstaan. De eerste single verscheen in december en hoor je hieronder het nieuwe album komt binnenkort uit bij Excelsior Recordings. Vanavond speelt de voltallige band een bloemlezing uit hun volledige oeuvre. Van Simone tot Angela en van Boudewijn de Groot tot (Nederlandstalige bewerking(en)) van The Beatles. En Armand niet te vergeten. Een andere setting maar met de energie, bravoure en humor die The Kik zo eigen maakt. Zonder ooit in te boeten aan muzikale kwaliteit. Intiem en onvergetelijk. 

Voor dit concert zijn reguliere kaarten te koop en live-stream tickets van 5 euro. Kijk je liever vanuit huis naar het concert van deze artiest, of komt het net niet lekker uit om naar Patronaat te komen? Overweeg dan de streaming-ticket: hiermee kan je vanaf 1 device, vanuit huis of welk plekje jij maar wilt, live meekijken naar de concertregistratie van dit concert! Vanaf mobiel, iPad of PC. Koop de streaming ticket via de knop hierboven. Je krijgt de link naar de stream toegezonden per e-mail. Kijk in de FAQ als je vragen hebt, en kijk op het nieuwsbericht over streaming voor meer informatie.
 

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring