• rock
  • bluesrock
  • blues

Zo 17-10 | Patronaat | Open 19.30 u - Aanvang 20.00 u | € 17,50

Bintangs 60 jaar!

Bintangs 60 jaar!

Dit is de verplaatste show van vrijdag  7 mei​ 2021.

Het concert van Bintangs op 7 mei 2021 zal nu plaatsvinden op zondag 17 oktober 2021. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

De Bintangs vieren in 2021 hun 60-jarig jubileum! De langst lopende en hardst slopende (blues-)rockband van Nederland, ooit ‘onze eigen Rolling Stones’ genoemd, komt zoals gebruikelijk een heerlijke emmer Rhythm’n Blues over de zaal storten. We vinden het fantastisch dat ze na al die keren wederom in ons Patronaat staan! Meer informatie over het te spelen repertoire en de vieringen rondom het 60-jarig jubileum maakt de band binnenkort bekend. Wees gewaarschuwd: Bintangs spelen vanavond twee losse sets dus minimaal twee uur aan blues-plezier!

Let op: kaarten van het afgelaste concert op 3 oktober 2020 zijn niet geldig voor dit concert. Het betreft hier een nieuwe concerttour van de band. Kaartkopers van het (afgelaste) oktoberfeestje hebben inmiddels informatie gekregen over restitutie van hun tickets.

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring