• rock
  • bluesrock

Za 17-12 | Patronaat | Open 19.30 u Aanvang 20.00 u | € 17,- (ex fee)

DeWolffMother’s Cake (OOS)

DeWolff  + Mother’s Cake (OOS)
Het driekoppig rock ‘n roll monster komt terug naar Patronaat! De band is een vuurspuwende liefdesbaby van de grote rockbands uit de 70’s en een psychedelische kosmische straling uit de toekomst.
 
DeWolff werd geboren in 2007 met Pablo van de Poel op zang/gitaar, broertje Luka van de Poel op drums en Robin Piso op Hammond orgel, en inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste en meest gewaardeerde live bands van het land. Het is Leon Russell meets Deep Purple, Black Keys meets Allman Brothers. Maar DeWolff is toch vooral DeWolff; een oude ziel in een jong lichaam, een stronteigenwijze en snoeihard rockende jonge band met inmiddels 6 studioplaten en een liveplaat op zak. DeWolff live meemaken is een avontuur dat je niet snel vergeet: onuitputtelijke energie, grandioos muzikantschap, grenzeloos enthousiasme en een ‘speel-alsof-het-je-laatste-showis’-mentaliteit die anno 2016 uiterst zeldzaam is.
 
De Oostenrijkse band Mother’s Cake speelt een spacende mix van rauwe rock en psychedelica die je meesleurt in hun muzikale trip. In 2013 werd de band bekroond met de ‘Austrian Newcomer Award’ en speelden ze vele uitverkochte shows inclusief supports voor shows van Iggy and the Stooges, Omar Rodrigues Lopex Group, Deftones en Tito & Tarantula.  
 
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring