• house
  • techno
  • disco
  • electro

Za 17-02 | Patronaat | 23:00 - 04:00 | 1st wave €12,50 / 2nd wave €14,70 / 3rd wave €17,- (excl. banktransactiekosten vanaf €0.50)/ € 17,- deur | 18+

Dr Lektroluv (B)Mason
DdN

Dr Lektroluv (B) (Elektrik World tour) + Mason + DdN

Dr Lektroluv komt terug naar Patronaat! De dj en producer draait in zijn sets met liefde het oude werk van Justice, Boys Noize en Soulwax in de house/techno en zelfs Italo discoplaten van nu. De muzikale heelmeester heeft niet alleen electro medicijnen op recept, maar released eens in de zoveel tijd ook zelf een kneiter van een track: check de in 2015 uitgekomen Through the Night bijvoorbeeld maar eens!  Deze tour staat in het teken van zijn onlangs uitgebrachte Elektrik World compilatieplaat. 
 
Far From Home was in mei bij een uitverkochte lektroluv show in Tilburg en tikte in extase de volgende snelle notitie in de telefoon: "Echt ALLES komt voorbij. Dance dance dance tocadisco boys Noize.voodoo child, echt een klassieker.Dada Life. Rocker van Alter Ego. New order Blue Monday. The Subs.Bij La Rock 01 knalt de zaal uit z'n voegenDaarna meer the subs, fake blood mars.Dancing in the Dark. Cocotte - Boys Noize remix. Monster Truck Driver. Daarna Kernkraft 400, valt goed. Wordt meegezongen.Eindigen met My Moon My Man."
 
Dat belooft wat!
 
De Amsterdamse Mason is een vreemde vogel. Zijn profielfoto op Facebook is hem samen met een gigantische uil en zijn artiestenbio is in rijmvorm. Duidelijk geen sterallures voor de man achter dé bekendste track van 2006"1 2 3 4 Let me hear you scream if you want some more Like aaaah Push it, push it” De dj en producer is nu actiever dan ooit, afgelopen maand dropte hij zijn episch opzwepende bewerking van Toto’s Africa als free download op soundcloud. Cadeautje voor alle huiskamer dj’s onder ons.
 
DdN is winnaar van de Haarlem Resident dj contest. Hij mag om die reden deze nacht openen. De jury roemde deze dj met een brede muzieksmaak om zijn mixskills en zelfverzekerdheid achter de booth: "Dennis beheerst de gear als geen ander"
 
1st wave: 12,50 (Uitverkocht)
2nd wave: 14,70 (Uitverkocht)
3rd wave: 17,- 
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring