• rocknroll
  • punk
  • psychedelisch
  • garage
  • beat
  • surf
  • noise

Vr 17-04 | PATRONAAT | Open: 20.30 - 06.00 u Aanvang: 21.00 u | € 17,50 vvk / € 25,- deur

Kliko Fest:
The Saints (Exclusieve show met blazers sectie)Claw Boys Claw
The Deaf - zZz - Powersolo
The Miseries + Weird Omen
T-99 - Screaming Females
Green Hornet - Hallo Venray
La Hell Gang - Total Heels
Double Veterans - De Kliko's
Hosts Mr. Weird Beard - Ivo Trash
DJ'S Crudesjev, Zip & Mozzarella
Wanda De LullaBies
Vintage Rock 'n Roll Bazaar

Kliko Fest

De eerste namen voor Kliko Fest in 2015 zijn bekend! Op 17 april kun je van 9 uur 's avonds tot 6 uur weer door met de gruizigste garage punk trash blues surf noise beat. 

Op het programma staan de Australische garage legendes The Saints, met een exclusieve show samen met een blazers sectie.
 
Verder Claw Boys Claw, nog steeds scheurend tussen garagerock en grootse stadsrock (oftewel parkeergaragerock!), het aanstekelijk dansbare Deense duo Powersolo, '60s garage punk beat The Deaf, zZz met hun geilgroezelig dansbare rock, Weird Omen, zwalkend tussen '60s punk van The Cramps en Britse pop van The Kinks - met de saxofonist van King Khan! -, alternative rhythm & roots rockers T-99, noisy garage trippers Double Veterans uit België, Green Hornet met sleazy soul en organ fuzzzz, New Jersey trio Screaming Females, hoekige garagerock sensatie The Miseries, levende rock legendes Hallo Venray, de Chileense psychedelica van LA hell gang en Total Heels, vrolijke garage punk uit Kopenhagen. En na 4 edities moest het er toch van komen, Nederbiet toppers De Kliko's!

Klik hier voor het tijdschema.

The Picturebooks hebben Kliko Fest helaas moeten cancellen.

De avond wordt gepresenteerd door Mr. Weird Beard en Ivo Trash, gogogirl from outer space Wanda De Lullabies komt dansen, dj's Crudesjev, Zip en Mozzarella draaien plaatjes en er is een Vintage Rock 'n Roll Bazaar met Vespaudio dj's!

Vintage Rock ’n Roll Bazaar
Het loading dock van Patronaat is deze avond niet het terrein van pruttelende busjes, maar omgebouwd tot een vintage rock ’n roll bazaar. Met obscure platen, unieke kleding en natuurlijk een versnapering, kun je hier even bijtanken tussen al het rockende geweld in de zalen.

Vespaudio     
De muziek wordt verzorgd door de Vespaudio dj’s. Scheurende platen en de echte ‘beat from the street’, de platenrijders van Vespaudio laten het allemaal voorbij rollen in hun vintage Vespa-zijspan, getransformeerd tot een retro & rock ‘n roll dj–straatmachine.  Vespaudio is gebouwd op de fundamenten van de popmuziek, rauwe rhythm en rumbles, corny calypso’s, surfende gitaren, mumblin’ mambo en greasy jazz.

Popboy    
Dit Amsterdamse ‘vintage pip-up Paradise’ bezit een breed scala aan ‘60s fashion. De mooiste damesschoenen, jurkjes, rokjes, bloesjes, accessoires maar ook een fijne selectie vintage heren- en kinderkleding. Je vindt hier ingelijste pin-ups uit de jaren '50 en '60, boeken over het vrouwelijk schoon, prachtige wandhoofdjes, sexy vaasjes en andere curiositeiten. Reden genoeg om eens een kijkje te komen nemen.

Comic Sexy     
The Kinks zong 'I'm not like everybody else' - de B kant van 'Sunny afternoon' in 1967. Als dat ook jouw levensmotto is, is het nieuwe modemerk 'Comic Sexy' misschien wel iets voor jou. Smaakvol ontworpen mini-jurkjes in unieke kleuren, speciaal voor jou op maat gemaakt. Fair trade, duurzaam en vooral: geen confectie!

Do Ya Feng   
Voor de rebellen onder ons is er Do Ya Feng, een merk dat ‘rauw leven’ ademt. Of je nu graag skate, surft, motorrijdt, reist: de producten van dit merk hebben een laidback en comfortabele uitstraling en zijn voorzien van unieke opdrukken.

Glamrock Clothing    
For pin-up girls and rockabilly guys! Need we say more? Deze jaren ‘50 geïnspireerde winkel staat garant voor een geraffineerde punkrock en rockabilly look, voor zowel mannen als voor vrouwen.

Zone 5300  
Is er voor al uw strips, kunst en comic-curiosa. Zone 5300 is stripdistributeur en heeft hun eigen legendarische tijdschrift in Nederland en Vlaanderen. Betrokken striptekenaars bij Zone 5300 zijn en waren onder andere: Gummbah, Lectrr, Fritz van den Heuvel en meer. In Haarlem bekend van o.a. Stripdagen.

Vinyl
Het zwarte goud is in het bezit van Grey Recordstore en biedt men de gelegenheid dat toe te eigenen. Obscuur, zeldzaam, grenzeloos. Punk, psych, Garage, Soul, Wereldmuziek.. LP's en singeltjes, maar ook de meest kekke herenkledij is te vinden bij deze Bredase rakkers. Op het fameuze Grey Past Records zijn elpees uitgebracht van de sp aties, Keefmen en vele andere Hollandse helden. De platenboer van Des Duivels Oorkussen verkoopt voornamelijk ‘60s beat-psych-garage platen en al het andere vuige muziekwerk. Daarnaast is Kliko Records vertegenwoordigd met hun puike Nederlandse Garage verzamelelpees en overig vinyl afkomstig uit de Lage Landen.

Kliko Records    
Heb je de Dutch Garage Rock Explosion Vol. 2 LP nog niet? Je kunt hem nu aanschaffen tegelijkertijd met je Kliko Fest kaartje. Normaal gesproken is de LP zelf € 15,- en de ticket € 17,50, maar samen is het nu € 25,- in de voorverkoop! En je kunt hem 17 april meteen meenemen op vertoon van je ticket. De verzamelaar, met tracks van Claw Boys Claw (official)De Kliko's,Happy DemonsThe Black CultCees en MeesThe TeardropsFAKE O'S,FrankenberriesDead Cat Stimpy, de sp aties, The Sensational Second Cousins en The Bunny Bonanza's, is de derde release op Kliko Records.

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring