• pop
  • jazz

Zo 17-04 | Patronaat | Open: 20.00 u Aanvang: 20.30 u | € 7,50

Tristan (album release)Kasper

Tristan (album release) + Kasper

De muziek van Tristan kan het beste omschreven worden als “feel-good vintage acid jazz music” met de energie, vibe en het geluid van 2016, uitgevoerd door een aantal van de beste muzikanten uit Europa! Funky gitaren, Fender Rhodes en synth sounds aangevuld door een ritme sectie die al samenspeelt sinds begin 2000. Dit alles geeft zangeres Evelyn Kallansee de stevige basis. Haar prachtige stemgeluid schittert als nooit tevoren. De muziek voert je direct terug naar die te gekke jaren zeventig sound.

Nu, na het succes van hun eerste twee albums ‘Full Power’ en ‘2nd Phase’ komt er verassend snel een derde album uit in 2016. Het album genaamd: ‘Lifestyle’ zal op 17 april gepresenteerd worden in Patronaat!

Kasper is een singer-songwriter en producer uit Almere. Zijn hoofdinstrumenten zijn zang en gitaar, beïnvloed door verschillende muziekstijlen. Zijn gitaarspel wordt gekenmerkt door funk en rock invloeden, terwijl zijn zang meer een soul-vibe heeft.

Eind 2014 trad hij met Alain Clark op tijdens zijn theatershow in Schouwburg Almere. Sindsdien heeft hij met veel motivatie gewerkt aan het schrijven en produceren van songs voor hemzelf en anderen. Op 8 april 2016 komt zijn eerste single uit, getiteld I’ll Be Around. Zijn EP Just Take It staat gepland voor september 2016, gevolgd door een album in 2017.

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring