• rock
  • synth
  • electronic

Zo 17-05 | Patronaat | Open 19.30 u - Aanvang 20.00 u | € 10,- (ex fee)

Agent Side Grinder (SWE) + Treasure of Grundo
+ Hunter Complex

Agent Side Grinder (SWE) + Treasure of Grundo + Hunter Complex

Het uit Stockholm afkomstige Agent Side Grinder staat bekend om zijn duistere, stevige electronische muziek dat doet denken aan alternatieve electrorock dat rechtstreeks uit de jaren '80 kan komen. De band vormde zich in 2005 en bracht in 2008 het eerste album uit. Inmiddels heeft de band drie albums achter zijn naam staan en naar verwachting verschijnt de vierde ergens dit jaar.

Hun derde album 'Hardware' (2012) liet een groter en getextureerd geluid horen. 'Hardware' werd album van de maand in Vice magazine, behaalde top-posities in 'best of ' lijstjes van o.a.; Metro en Time-Out. En won een Manifest Award (Zweedse indie-grammy) voor de categorie 'best synth album' in 2013. 

De Haarlemse band Treasure of Grundo (Geetruida) kwam op zijn naam door de 80's cartoon Teddy Ruxpin. De band maakt muziek dat ligt binnen de lijnen van new wave en synthpop. Vanavond zullen zij het programma met o.a. Agent Side Grinder aanvullen. 

Het bij Narrominded getekende Hunter Complex speelt muziek met sterke invloeden uit de 80's. Digitale synths als de Roland D-50 n Yamaha DX7 werden uit het stof gehaald en vertalen technopop sound van de band. 

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring