• singer-songwriter
  • folk

Wo 17-08 | Caprera | Open 19.30 u Aanvang 20.00 u | € 29,50 (ex fee)

Patronaat presenteert in Caprera:

The Tallest Man On Earth (SWE)The Tarantula Waltz (SWE)

The Tallest Man On Earth (SWE)

Met zijn rauwe stem, folky liedjes en vingervlug gitaarspel bewijst de Zweedse singer-songwriter dat er niet veel nodig is om prachtige liedjes te maken. Vanavond presenteert Patronaat zijn show in het betoverende Bloemendaalse openluchttheater Caprera. 

The Tallest Man On Earth is letterlijk gezien niet zo heel groot met zijn 1,65 m, maar op het podium neemt hij zijn enorme podiumpersoonlijkheid mee. Zelfs zijn inspiratiebron is groots: Bob Dylan, aartsvader der singer-songwriters. En dat klinkt door in zowel in de stem, het gitaarspel, als in de teksten van de Zweedse singer-songwriter. Kristian Matsson alias The Tallest Man On Earth, wierf bekendheid met nummers als 'King Of Spain', 'Love Is All' en 'The Gardener'. In 2015 bracht hij zijn alweer vierde studioalbum 'Dark Bird Is Home' uit. Het intieme liedje ‘Dark Bird Is Home’ doet geloven in een goede afloop. De moeilijke periode die The Tallest Man heeft moeten doorgaan is veelvuldig terug te horen in zijn gevoelige nummers. Het album is een mix van krachtige en gevoelige liedjes waarmee Kristian zijn muzikale ontwikkeling verder uitbreidt en trouw blijft aan zijn indringende stemgeluid.

De avond wordt geopend door het project van de uit Stockholm afkomstige muzikant Markus Svensson, The Tarantula Waltz. Eerder deelden zij al het podium met acts als First Aid Kit, Damien Jurado, Mark Lanegan en Iron&Wine en dit zal de derde keer zijn dat Svensson met zijn vriend Kristian Matsson mee tourt door Europa.

LET OP: Caprera Openluchttheater & Wandelpark is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Vanaf 1 juni is de rotonde bij de Zomerzorglaan richting Caprera afgesloten. Om Caprera met de auto te bereiken kunt u op de Mollaan direct na het Pannenkoekenhuisje linksaf de Mollaan volgen om aan het eind rechtsaf te gaan de Lage Duin en Daalseweg op. Aan het einde van deze weg kunt u linksaf op de Zomerzorglaan uw route naar Caprera vervolgen.
Deze situatie zal nog circa 2 maanden duren. Excuses voor de overlast.Deze show vindt plaats in Caprera en wordt gepresenteerd door Patronaat. 

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring