• hiphop
  • nederhop

Vr 17-09 | Caprera | Open: 19:00 u Aanvang: 20:30 u | € 27,00

Snellemet live band

Snelle met liveband

Dit is de oorspronkelijk show van vrijdag 24 juli 2020

Het concert van Snelle op 24 juni 2020, eerder uitgesteld naar 24 juni 2021, zal nu plaatsvinden op 17 september 2021. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. Heb je deze mail niet ontvangen? Laat het Caprera weten via: info@caprera.nuWe verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen. 

Lars Bos – alias rapper Snelle – is een ongekend gepassioneerde muzikant en een harde werker die vastberaden is om te bewijzen dat een gewone Hollandse dorpsjongen ook een (muzikaal) verhaal heeft dat heel Nederland kan inspireren. Op het eerste gezicht vallen zijn hazenlip, hockeyhaar en zijn dorpse roots het meeste op, maar wie dieper kijkt ziet dat er veel meer te zien is dan dat. Met zijn in 2016 uitgebrachte “Vier EP” was Snelle’s muziek goed voor ruim 220.000 streams op platforms als Youtube en Spotify, wat ook werd gestimuleerd door de steun van relevante hiphopinstanties als bijvoorbeeld Puna.

Let op! Dit concert vindt plaats in Openluchttheater Caprera in Bloemendaal. Klik op de link voor meer informatie over route, tickets en locatie.

Naar programma
Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring