• singer-songwriter
  • pop

Do 18-10 | Nieuwe Kerk | Open: 20:00 u Aanvang: 20:30 u | € 23,70 (exclusief banktransactiekosten vanaf € 0,50)

Take me to Church presents:

Spinvis (duo)

Spinvis (duo)

Extra informatie: Dit concert vindt plaats in de Nieuwe Kerk. Het adres is: Nieuwe Kerksplein 36, 2011 ZT Haarlem.
Meer informatie over deze locatie is hier te vinden. De Nieuwe Kerk is geheel seated, we hanteren vrije plaatskeuze. Er is geen voorprogramma, de aanvang van het hoofdprogramma is om 20:30, dus we raden je aan op tijd aanwezig te zijn. Na aanvang van het programma zullen de deuren en barren (let op: PIN ONLY) gesloten zijn.

Op 18, 19 en 20 oktober vindt er een nieuwe editie plaats van het Take Me To Church festival in Haarlem. Het is de vierde keer dat Patronaat en Gitaarlem de handen ineen slaan om popconcerten te organiseren in de verschillende kerken die Haarlem rijk is. Eerder waren onder meer Jonathan Jeremiah, Novasstar, Gabriel Rios, Joep Beving, Admiral Freebee, Danny Vera en Matthew & The Atlas te zien op het festival.. Op 18 oktober speelt Spinvis een bijzondere show in de Nieuwe Kerk.

Na een uitverkochte Grote Zaal show in Patronaat afgelopen december, komt Spinvis terug op 18 oktober! Het laatste album ‘Trein Vuur Dageraad’ werd met open armen ontvangen en ontving vele lovende recensies. Eerdere platen van Spinvis zijn stuk voor stuk goud geworden, en ‘Tot Ziens Justine Keller’ behoort zeker tot een van de lievelingen van de Nederlandstalige popmuziek van nu. Spinvis heeft afgelopen jaar niet stil gezeten; vele festivals, theaters en clubs ontvingen hem met band op het podium. Vanavond is hij te zien samen met Saartje van Camp (cello, toetsen, zang) in duo setting. Dat zal een adembenemende avond worden.

Let op: dit concert is uitverkocht! Er zijn nog wel enige kaarten beschikbaar voor de twee andere concerten: klik hier voor Maaike Ouboter en hier voor Grandbrothers.

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring