• loud
  • garage
  • rock
  • tysegall

Vr 18-10 | Patronaat | Open: 19:30 u Aanvang: 20:00 u | € 28,50 regular

Two day residency

Ty Segall & Freedom Band plays First Taste + Manipulator+ support

Ty Segall & Freedom Band plays First Taste + Manipulator

In het najaar komt de ongelooflijke productieve Amerikaanse garagerocker Ty Segall voor een exclusieve Two-Day Residency naar Patronaat Haarlem toe! Beide dagen zullen gevuld zijn met een integrale uitvoering van zijn gloednieuwe album, 'First Taste', en afgemaakt worden met de uitvoering van een klassieke Ty Segall plaat, te weten 'Melted' op 17 oktober en 'Manipulator' 18 oktober. Maak je klaar voor deze twee unieke clubshows; z'n eerste weer in Nederlands sinds 2014! Wil je beide dagen bezoeken? Maak dan gebruik van de combi-tickets (klik hier voor de combi opties). Ook zijn er combi-tickets met Kliko Fest 2019 verkrijgbaar, dat plaats vindt op 13 juli (klik hier voor de combi opties). 

Over het gloednieuwe album 'First Taste' kopte de Volkskrant een lovende recensie met: "Ty Segall heeft zijn gierende gitaar even in de ban gedaan en dat levert prachtige liedjes " - aldus recensent Gijsbert Kamer
Ook het gerenommeerde Amerikaanse muziekplatform Pitchfork is enthousiast en geeft het album een 7.5, "Temporarily abandoning the guitar, the prolific garage rocker channels his indulgences and comes away with an unusually focused album." - aldus Stephen Thomas Erlewine, Pitchfork.

Segall's zevende langspeler 'Manipulator' uit 2014 wordt nog weleens bestempeld als de kroon op het werk van de multi-instrumentalist uit San Francisco. Een dubbelalbum met een flink aantal extra songs, qua duur een stuk langer dan de werken die hij tot dan toe had uitgegeven, en geschreven in een voor Segall extreem lange periode van 14 maanden. Het resulteerde in een meer psychedelische plaat, waarbij de magie in de details zit. 

LET OP: er zijn ook combitickets te koop (inclusief de donderdag en inclusief toegang tot Klikofest. Bij interesse in deze combi tickets, klik dan hier


Na Ty Segall openen we de deuren van onze Derde Zaal om nog even flink los te gaan op de fijnste garagerock, indie, post-punk, new wave, surfpunk, en psychedelica van het moment! Het DJ-team van Black Currant Mag neemt plaats achter de draaitafels en zal tot in de vroege uurtjes een lijst draaien waar wij heel blij van worden. KLIK HIER voor meer informatie.
 

Pin Only

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring