• pop
  • christmas
  • kerst

Wo 18-12 | Grote of St. Bavo Kerk | Open: 19:30 u Aanvang: 20:15 u | € 40,50

A Christmas Evening With Trijntjein de Grote of St. Bavo Kerk

A Christmas Evening With Trijntje in de Grote of St. Bavo Kerk

Kerst is voor zangeres Trijntje Oosterhuis muziek. Thuis voor de haard, in de woonkamer of in de keuken, tijdens de wintermaanden bestaat haar playlist uit kerstklassiekers. Dat deze traditie uit Amerika, waar vrijwel alle artiesten een eigen kerstalbum hebben, een grote liefde van Trijntje is, is geen geheim. Zo bracht ze eerder haar eigen kerstalbum This Is The Season uit en afgelopen twee jaar liet ze haar publiek van een muzikale kerstavond genieten in de mooiste kerken van Nederland. Geen bombastische, kitscherige kerstshows, maar in een intieme setting met een muzikant van wereldklasse speelt ze de mooiste liedjes. Naast de standards uit het “American Songbook”, komen ook de persoonlijke liedjes als “Ken Je Mij”, “Telkens Weer” en “Voor haar” voorbij. In december 2019 keert Trijntje terug naar de mooiste kerken van Nederland voor een “Christmas Evening With Trijntje”.
Voor meer informatie kijk op www.trijntje.nl of  www.kerstmettrijntje.nl

Let op: dit concert vindt plaats in de Grote of St. Bavo Kerk te Haarlem, Grote Markt 22 (noordzijde), Haarlem. Het betreft een 'seated show', vrije zitplaatsen. Het is niet mogelijk een stoel te reserveren.

Eerder dit jaar (op 12 oktober) presenteert Trijntje haar nieuwe album (geproduceerd door Jett Rebel!) in ons eigen Patronaat, overigens. Klik hier voor meer informatie over die bijzondere avond!

Pin Only

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring