• stage1.5
  • rock
  • bluesrock
  • rockabilly
  • slachthuis

Vr 18-12 | Patronaat | Open: 19:45 u Aanvang: 20:00 u | € 10,-

AFGELAST

The Rusty Bastards
Cut2TheBone
Ratchet

Slachtnacht met Ratchet, Cut2TheBone & The Rusty Bastards

Deze show is afgelast.

Vanwege de aangescherpte maatregelen en de huidige harde lockdown die is afgekondigd tot en met 19 januari 2021, sluit Patronaat ook haar deuren gedurende die periode. e-Ticketkopers zullen een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Yes, eindelijk weer een Slachtnacht - en dat tijdens deze onstuimige corona-tijden! De beheerders van Slachthuis hebben drie repeterende bands geselecteerd, die zich vanavond van hun beste kant mogen laten zien op het podium van Patronaat. In andere woorden, hier ontdek je de nieuwste talenten en Haarlems beste muzikanten! De line-up van deze (vierde) editie bestaat uit Ratchet, Cut2TheBone en The Rusty Bastards. Daaromheen zullen Slachthuis DJ’s hun beste platen draaien.

"Toch niet wéér een bluesband?" Kom samen met ons een kijkje nemen in deze uitgebreide keuken waarvan blues het hoofd ingrediënt is en de smaakmakers funk, soul en country. Ratchet bestaat uit bassist Ellen Grillis, op drums Alexander van Meerten, op gitaar Ron Knotter, op toetsen Onno Beukenhorst en zang van Fraukje van Winden. We zien jullie heel graag en wensen jullie alvast veel succes met het blijven zitten op de stoel

Cut2theBone is een pop-rockband uit Haarlem en omgeving. Het album SUPA DUPA MOJO is te beluisteren op Spotify, net als het kerstnummer CHRIST! Cut2theBone staat voor kernachtig, ontdaan van alle opsmuk en voor spelen met een vette knipoog naar alle clichés uit de ambachtelijke rock, de middle of the road-pop, de milf-blues, de ‘doe maar niet’-reggae, de rave-punk, de no power-ballads en de poldercountry. In 2017-2018 en 2019-2020 deed de band mee met de Haarlemse Popscene On Tour.

The Rusty Bastards zijn een rockabilly band uit ons eigen Haarlem. The Bastards combineren die "gouwe ouwe" rockabilly sound en surfrock met een vleugje 60s psychedelica en een spicy "Tarantino touch". Verwacht een high-energy show die je sowieso van je stoel afblaast. 

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring