• punk
  • garage
  • hardcore
  • roadburn
  • groezrock

Di 18-06 | Patronaat | Open: 19:30 u Aanvang: 20:00 u | € 20,-

The Dwarves (USA) + Scott H. Biram (USA)The Dahmers (SWE)

The Dwarves (USA) + Scott H. Biram (USA)

Na hun vernietigende show op Kliko Fest komen punk rock legendes The Dwarves terug naar Patronaat. Blag Dahlia, HeWhoCannotBeNamed en consorten (waaronder Mondo Generator-frontman en voormalige QOTSA-bassist Nick Oliveri) laten al 30 jaar een spoor van verderf, garage, hardcore, punk en naakte mannen achter en lijkt voorlopig niet te stoppen. Het laatste album 'Take Back The Night' op garagerock-imperium Burger Records is daar getuige van. 

Scott H. Biram
Scott H. Biram komt eindelijk weer eens naar Haarlem! Na inmiddels tot de cult-canon verheven opredens in Patronaat in 2006 en 2009 komt de one-man band met die ideale kruising tussen "a genuine Texas bluesman, the head (banging) of a Zappa and Lemmy disciple, and boots resting in the dust outside of town at sunrise" weer naar onze stad!
Scott H. Biram aka The Dirty Old One Man Band (4 april 1974, hij deelt zijn birth date toepasselijk met blues legend Muddy Waters) is een Amerikaanse blues, punk, country, heavy metal muzikant en (platen-)producer. Hij geniet vooral bekendheid als één van de meest prominente leden van het "one-man band musical genre". In de Verenigde Staten bracht hij het tot landelijke televisieprogramma's als NBC's The Tonight Show with Jay Leno en hij trad op in legendarische podia als the Lincoln Center for the Performing Arts in New York City, CBGB in New York City, Hollywood Palladium in Los Angeles, en The Fillmore in San Francisco, California. Nummers van Scott H. Biram waren te horen in tal van Amerikaanse tv-programma's en films. Ook was hij in levenden lijve zelf te zien in veel van die films en documentaires. The Dirty Old One Man Band is voortdurend op tour in the U.S.A., Canada en Europa sinds het begin van deze eeuw - vandaar dat hij slechts af en toe tijds vindt om ons land te bezoeken... 

NB: Scott's optreden is een samenvoeging geworden met de show van The Dwarves!
We merkten dat de overlap tussen beide concerten toch zodanig was, dat we wilden voorkomen dat mensen zouden moeten kiezen tussen deze twee acts. Door hen nu in één zaal als 'double bill' te presenteren, hopen we op die bezwaren/vrees het juiste antwoord te hebben gevonden!
'Oude' tickets, zowel voor Scot H. Biram als voor The Dwarves, blijven uiteraard gewoon & geheel geldig

The Dahmers
De Zweedse band The Dahmers staat garant voor dodelijke horrorpunkrock in een moordend tempo, en brengt de zaal in de juiste stemming voor de mooie double bill die gaat volgen!. 

 

Dit concert is ook te bezoeken met je Patromaatje pas. Kijk voor meer informatie over deze concertpas van Patronaat op: www.patronaat.nl/patromaatje

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring