• stage1.5
  • loud
  • grooves
  • mechanical metal

Vr 18-06 | Patronaat | Open: 20:00 u Aanvang: 20:30 u | € 12,50 | Pin Only

AFGELAST! Stage 1,5:

Hibakusha
Inferum

Hibakusha + Inferum
Helaas wordt het concert van Hibakusha en Inferum op vrijdag 18 juni 2021 geannuleerd, en op dit moment wordt er geen nieuwe datum gezocht voor het concert. Beide bands willen graag in eigen woorden uitleggen hoe die beslissing tot stand is gekomen. Alle kaartkopers krijgen bericht in de mail over de restitutie van kaarten of eventuele donaties. We hopen je uiteraard snel te zien, stay healthy!

Inferum:
Beste Inferum-fans,
 
We hebben, in overleg met Hibakusha, onze boeker en Patronaat besloten om deze show te cancellen. Toen de show aangekondigd werd in 2020, waren we in de veronderstelling dat we ten tijde van de show er weer vol voor kunnen gaan. Het tegendeel is echter bewezen. De beslissing om de show te cancellen is een pijnlijke. Voor ons, maar vooral ook voor jullie. Wij begrijpen heel goed dat het verlangen naar deze show (uberhaupt een live-show) enorm is, dat verlangen delen wij. We zouden dolgraag weer een knetter van een show willen spelen en de energie ervaren die we van jullie, onze fans, krijgen. Echter is voor ons als band de beleving van een live-show pas compleet wanneer wij samen met ons publiek en onze fans op het standje alle-remmen-los kunnen gaan, en wij achtten de kans dat dit op 18 juni kan helaas heel klein. Wij hebben zodoende besloten om nog even geduld te hebben met het spelen van een show. We hopen op jullie begrip voor deze keuze en zien jullie graag bij de volgende Inferum show!
 
Hibakusha:
Lieve Hiba-fans,
 
Het was niet makkelijk, maar na lang overwegen hebben wij ervoor gekozen om deze show te cancellen. Dit doen wij niet graag, maar helaas is dit op dit moment het beste besluit voor ons. Wij willen graag in dit bericht wat meer inzicht geven aan onze fans en jullie van een update voorzien over de stand van zaken. Deze show was in 2020 aangekondigd op een moment dat we dachten dat de eerste lockdown snel achter ons zou zijn en we verder zouden kunnen gaan met onze live shows. Maar zoals we ondertussen weten, zat het niet mee en de show moest tot twee keer aan toe worden verplaatst. 
 
Ondertussen zijn we een jaar verder en heeft de Corona situatie ervoor gezorgd dat wij elkaar niet alleen als band, maar ook als groep vrienden niet voldoende hebben kunnen zien. Hierdoor zijn wij momenteel niet in staat die échte hiba-show neer te zetten die jullie van ons verwachten. En jullie verdienen niets minder dan het beste wat we in huis hebben! Deze gedwongen periode van rust heeft ons doen inzien dat wij na de release van ons debuut album Prophet of Numbers te lang op live shows gericht zijn geweest en we enorm de behoefte hebben om op ons gemak aan nieuw materiaal te werken. Dit proces is ondertussen dan ook al gestart en we vragen om jullie geduld. We besluiten om met keihard nieuw materiaal weer het toneel op te knallen wanneer we hier klaar voor zijn en dan zullen jullie ons weer live kunnen aanschouwen op een manier waar we allemaal het meest blij van worden. 
 
We will be back!
Liefs,

Hibakusha

Dit was de verplaatste show van zaterdag 21 november 2020.
Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring