• pop
  • nederlandstalig

Vr 19-10 | Patronaat | Open 19.30 u Aanvang 20.00 u | € 25,40 (excl. banktransactiekosten vanaf € 0,50)

Daniël Lohues ElektrischMarlene Bakker

Daniël Lohues Elektrisch + Marlene Bakker

Daniël Lohues gaat met een elektrische band op clubtour! Onder de naam ‘Daniël Lohues Elektrisch’ gaat hij op pad met een keuze uit de bandnummers die te vinden zijn in zijn omvangrijke oeuvre van de afgelopen vijfentwintig jaar.

Daniël zegt er zelf dit over: “Het wordt dampen, een popconcert, rock and roll, of hoe het ook heet. Fender om de hals. Gitaarversterker voluit. Zweet voor de kop”.

De band zal naast Daniël (gitaar en zang) bestaan uit Bernard Gepken (gitaar), Reyer Zwart (bas), Bram Hakkens (drums) en Ferry Lagendijk (toetsen).

Daniël Lohues kreeg voor zijn werk tot nu toe onder meer onderscheidingen als een Zilveren Harp, Edison, Annie MG Schmidt prijs, hij werd Ere Burger van de gemeente Emmen, ontving de Dagblad van het Noorden prijs, de Culturele Prijs van Oost Nederland en een Buma Award voor zijn album ‘Moi’.


Marlene Bakker
is een opvallende verschijning in het Groningstalige circuit. Jong, vrouw, eigenzinnig en gezegend met een prachtige stem. Haar eigen werk bezorgt haar een geheel eigen plekje binnen de Nederlandse muziekscene. Haar debuutalbum RAIF, dat geproduceerd werd door Daniel Lohues-gitarist Bernard Gepken werd zeer lovend ontvangen. “Tot nu toe wat mij betreft het beste album van 2018”, zei Frits Spits op NPO Radio 1 in zijn programma De Taalstaat. Vanavond opent ze voor Daniel Lohues!

Deze show is uitverkocht!

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring