• singer-songwriter
  • pop

Vr 19-10 | Groenmarkt Kerk | Open: 19:30 u Aanvang: 20:00 u | € 22,60 (exclusief banktransactiekosten vanaf € 0,50)

Take me to Church presents:

Maaike Ouboter

Maaike Ouboter

Haarlem - Op 18, 19 en 20 oktober vindt er een nieuwe editie plaats van het Take Me To Church festival in Haarlem. Het is de vierde keer dat Patronaat en Gitaarlem de handen ineen slaan om popconcerten te organiseren in de verschillende kerken die Haarlem rijk is. Eerder waren onder meer Jonathan Jeremiah, Novastar, Gabriel Rios, Joep Beving, Admiral Freebee, Danny Vera en Matthew & The Atlas te zien op het festival.. Op 19 oktober wordt de van zichzelf al prachtige Groenmarkt Kerk ingekleurd met het geluid van Maaike Ouboter. 

Het nieuwe album van singer-songwriter Maaike Ouboter heeft de titel ‘Vanaf Nu Is Het Van Jou’. Een bundeling korte, persoonlijke verhalen, door Maaike verwerkt in indrukwekkende liedjes die raken. Het album werd geproduceerd door Dries Bijlsma, de muzikale rechterhand van rapper Typhoon. Maaike Ouboter stelde zichzelf de vraag ‘wat nu?’ na haar doorbraak met ‘Dat Ik Je Mis’ in 2013. Ze heeft daarna veel gereisd, verschillende mensen ontmoet en heeft veel verhalen gehoord, en uit die bijzondere ontmoetingen is de nieuwe plaat ontstaan. Haar optreden in de Groenmarktkerk is een intiem optreden dat nét voor de grote clubtour plaats vindt. Een bijzonder moment dus om haar te zien bij één van haar eerste shows met nieuw materiaal op zak.

Extra informatie: Dit concert vindt plaats in de Groenmarktkerk. Het adres is: Nieuwe Groenmarkt 14, 2011 TW Haarlem.
Meer informatie over deze locatie is hier te vinden. De Groenmarktkerk is geheel seated, we hanteren vrije plaatskeuze. Er is geen voorprogramma, de aanvang van het hoofdprogramma is om 20:00 uur, dus we raden je aan op tijd aanwezig te zijn. Na aanvang van het programma zullen de deuren en barren (let op: PIN ONLY) ​gesloten zijn. Er zijn nog enkele kaarten aan de deur verkrijgbaar.

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring