• singer-songwriter
  • indie
  • pop

Vr 19-11 | Philharmonie Haarlem | Open: 19:30 u Aanvang: 20:15 u | € 28,50 / € 48,- passe-partout

Dag 1

Alles Is Nu Festival:
Benny Sings
S10en meer

Alles Is Nu Festival: Benny Sings + S10

De Haarlemse zalen Patronaat en Philharmonie gaan in 2021 de samenwerking nog verder uitbreiden met een splinternieuw stadsfestival: Alles Is Nu Festival. Het festival vindt plaats op vrijdag 19 en zaterdag 20 november 2021 met programmering in beide zalen, waar nieuwe popmuziek van eigen bodem wordt gepresenteerd aan een nieuwsgierig publiek. De eerste namen zijn bekend: Benny Sings, Bente, S10, Linde Schöne, Wies en Raw Roets.

De voorverkoop start zaterdag 10 juli vanaf 10.00 u via deze link.

Deze dag vind je Benny Sings en S10 in Philharmonie. 

Benny Sings maakt luchtige, lo-fi popsongs, geïnspireerd door hiphop, soul en jazz. Met de tijd groeide langzaam maar zeker zijn bekendheid in het buitenland, met als klap op de vuurpijl doorbraak-hit 'Loving Is Easy' uit 2017, die hij schreef met Rex Orange Country. Even later tekende hij bij het iconische Amerikaanse label Stones Throw Records, waar ook artiesten als J Dilla, Madlib, Kiefer en Dâm-Funk bij aangesloten zijn en bracht hij via deze weg twee albums uit: 'City Pop' (2019) en 'Music' (2021). Op deze laatste werkte hij onder andere samen met Mac DeMarco, Tom Misch en Cautious Clay.

S10 haar sound kent heel wat belangrijke basiselementen van hiphop, maar vaak maakt ze meer gebruik van haar beladen zangstem dan dat ze rapt. De producties op het album (veelal van vaste partner Sim Fane) kennen krachtige kicks en 808s in combinatie met duistere en psychedelische melodieën. S10 brengt inmiddels een nog ongekende sound dat genres overstijgt. Live is S10 indringend, maar ook dansbaar. Samen met producer/dj Sim Fane en gitarist Mick Langenberg zijn de live shows energiek en breekbaar: “oud en sereen en jong en wild tegelijk”, aldus Het Parool.

Het Alles Is Nu Festival wordt in seated 1,5 meter setting georganiseerd in de twee zalen van Philharmonie en Stage 2 van Patronaat. Er is slechts een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar. Indien de maatregelen versoepelen komen er meer tickets vrij in de loop van augustus. De kaartverkoop start 10 juli om 10:00 via Ticketmaster. Alle info vind je op: 

Alles Is Nu wordt mede mogelijk gemaakt door Patronaat, Philharmonie Haarlem en Pot Jonker Advocaten.

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring