• stage1.5
  • singer-songwriter
  • folkrock

Za 19-12 | Patronaat | Open: 19:30 u Aanvang: 20:00u | € 17,50

Stage 1,5:

Yorick van Norden & Band

Yorick van Norden & Band

Dit is de verplaatste show van 7 november 2020.

Door de nieuwe maatregelen blijft Patronaat tot en met 18 november gesloten voor publiek. Het concert van Yorick van Norden & Band op 7 november is daarom uitgesteld en zal nu plaatsvinden op zaterdag 19 december 2020. Let op: De locatie is dezelfde, maar de aanvangstijden zijn iets aangepast. Alle reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

Toen Yorick kort na de afkondiging van de tweede semi-lockdown een 1.5 meter sessie bezocht in het Patronaat was het zo'n verademing om naar een band te kunnen kijken en luisteren in een veilige omgeving.  Al na een minuut wist hij het dan ook zeker: dit moest 'ie ook gaan doen! Geen verstilt akoestisch solo concert, maar een energieke band show met z'n vrienden. Een viering.  Verwacht veel nieuw werk van het aanstaande studioalbum, songs van 'Happy Hunting Ground' en 'The Jester' en wie weet wat ze nog meer uit de hoge hoed zullen toveren.
 
Yorick van Norden: zang en gitaar
Maarten Kooijman: gitaar
Danny van Tiggele: bas
Paul Bond: toetsen
Kees Schaper: drums
 
Foto: Felice Hofhuizen

Dit concert is uitverkocht, maar de band doet een extra show deze avond (om 22.00 uur), waarvoor de kaarten per maandag 26 oktober, 10.00 uur verkrijgbaar zijn!
 
Dit concert heeft een capaciteit van maximaal 30 bezoekers. We wensen alle kaartkopers veel plezier. Let op: de barren zijn gesloten tijdens de shows vanwege de nieuwe maatregelen. Heb je vragen, mail dan: info@patronaat.nl Kijk hier voor de FAQ voor alle vragen over je bezoek voor Patronaat.
Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring