• singer-songwriter
  • stage1.5
  • folkrock

Za 19-12 | Patronaat | Open: 19:30 u Aanvang: 20:00u | € 17,50

AFGELAST

Yorick van Norden & Band

Yorick van Norden & Band

Deze show is afgelast.

Vanwege de aangescherpte maatregelen en de huidige harde lockdown die is afgekondigd tot en met 19 januari 2021, sluit Patronaat ook haar deuren gedurende die periode. e-Ticketkopers zullen een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Dit is de verplaatste show van 7 november 2020.
 

Toen Yorick kort na de afkondiging van de tweede semi-lockdown een 1.5 meter sessie bezocht in het Patronaat was het zo'n verademing om naar een band te kunnen kijken en luisteren in een veilige omgeving.  Al na een minuut wist hij het dan ook zeker: dit moest 'ie ook gaan doen! Geen verstilt akoestisch solo concert, maar een energieke band show met z'n vrienden. Een viering.  Verwacht veel nieuw werk van het aanstaande studioalbum, songs van 'Happy Hunting Ground' en 'The Jester' en wie weet wat ze nog meer uit de hoge hoed zullen toveren.
 
Yorick van Norden: zang en gitaar
Maarten Kooijman: gitaar
Danny van Tiggele: bas
Paul Bond: toetsen
Kees Schaper: drums
 
Foto: Felice Hofhuizen
 
Dit concert heeft een capaciteit van maximaal 30 bezoekers. We wensen alle kaartkopers veel plezier. Let op: de barren zijn gesloten tijdens de shows vanwege de nieuwe maatregelen. Heb je vragen, mail dan: info@patronaat.nl Kijk hier voor de FAQ voor alle vragen over je bezoek voor Patronaat.
Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring