• hiphop
  • rap

Vr 19-04 | Patronaat | Open: 20:00 u Aanvang: 20:30 u | € 15,50

Harde Pappies:

MocroManiac a.k.a. ManiBaby
Pietju BellClemoz & Cedric

MocroManiac a.k.a. ManiBaby + Pietju Bell

Straight uit de quatro (Kraaiennest, Amsterdam) komt MocroManiac a.k.a. ManiBaby. Mani wierf bekendheid met het populaire collectief HydroBoyz waarmee de ene na de club banger werd gedropt. Tracks als 'Hindabuilding' en 'Bel Me' golden als soundtracks op de straten en nog steeds blijven deze tracks relevant. Na zijn bijdrage bij HydroBoyz koos Maniac voor zijn solo cariere. In 2014 dropte hij een mixtape als tribute naar 90's hiphop en samen met Fresku bracht hij in 2017 het album 'Juice' uit, waarmee ze genomineerd werden voor een Edison. Nu in 2018 is het (eindelijk) MocroManiac tijd. Afgelopen zomer bracht hij zijn debuutalbum 'MANIAC' uit dat direct op nummer 2 binnenkwam in de charts. Met tracks als 'F.T.O.S.', 'Quatro Baby' en 'Dope' belooft dit een legendarische avond vol straat tunes te worden. Let's get it!

De uit Eindhoven afkomstige rapper Pietju Bell gaat als een trein. Sinds hij de 101Barz studio in 2016 afbrak is Pietju Bell niet meer weg te denken uit de playlists van de huidige en aankomende generatie. Inmiddels is zijn langverwachte EP 'Als 'T Maar Lukt' uit, waar streaming bommen als 'Als Je Wist Dan Je Weet', 'Klapper' en 'Gelukszoekers' op pronken. Eerder maakte hij samen met Fresku, Mocromaniac, Braz en Killer Kamal festivals zoals Paaspop, Woo Hah In Tilburg en Appelsap onveilig. Met rake teksten van de straat en een dosis energie is Pietju Bell er één om in de gaten te houden!

Vanuit de muziekstal van Triple ThreaT wordt deze avond een kakelvers talent gepresenteerd: Clemoz!  Straight outta Haarlem laat hij samen met Cedric zijn hiphop/trap met Caribische invloeden aan je horen. De kracht van Clemoz ligt vooral in zijn grote (muzikale) vocabulaire, waardoor hij de meest bizarre woordspelingen bedenkt. Kom vroeg!.

***Er is geen minimumleeftijd voor deze avond***

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring