• pop
  • indie
  • rock

Do 19-05 | Patronaat | Open 20.00 u Aanvang 20.30 u | € 8,- (ex fee)

Bells Of Youth + Alcuna Wilds

Bells Of Youth + Alcuna Wilds

Aanstekelijke indie pop die ongetwijfeld een lach op je gezicht tovert! Bells of Youth is veel haar, vijf persoonlijkheden en één band. Ze maken popliedjes en delen vriendschap. Ze zijn punk op z’n Blondies en rock-‘n-roll op z’n Fleetwood Macs.  In de zomer van 2015 dook de band samen met producer Tony Platt (oa. AC/DC, Bob Marley en Iron Maiden) een studio in de Belgische Ardennen in. Na twaalf dagen zwoegen kwam daar de tweede baby ter wereld. De release van dit nieuwe album wordt verwacht in 2016.


Supporting act Alcuna Wilds is een Nederlands/Britse band gevestigd in Utrecht, Amsterdam en Den Haag, maar met zijn wortels stevig in de aarde aan beiden kanten van de Noordzee. 
De band maakt ambient triphop, een muzikale stijl die zich laat kenmerken door een combinatie van atmosferische soundscapes, krachtige ritmes, stuwende bas- en gitaarriffs en melancholische vocalen. Door hun verschillende achtergronden op een creatieve manier te verweven creëren de bandleden een uniek en herkenbaar geluid. 

 

*** Deze show is de vervangende datum van de gezamenlijke show met The Elementary Penguins 27 februari. Kaartkopers van deze show kunnen op vertoon van hun destijds gekochte kaartje naar binnen, dit geldt tevens voor de verplaatste show van The Elementary Penguins die op 6 oktober 2016 zal plaatsvinden. Kun je niet op de nieuwe data? Dan kun je de kaarten retourneren. *** 

ook interessant