• reggae
  • dub
  • bass

Za 19-05 | Patronaat | Open: 21:00 u - Live Music 22.30 u | gratis

Reggae Café:
Iyobel
Sticky Sound Crew
Blakman Unity

Reggae Café: Iyobel + Sticky Soundcrew + Blakman Unity

Iyobel is een vocalist die een originele vorm van Nederlandstalige reggae en dancehall maakt. Vanuit de traditionele Jamaicaanse insteek rapt en zingt hij over liefde, lust en leven. Na een jarenlang tekort aan dit genre in Nederland is de muziek van Iyobel een frisse afwisseling. De rapper wordt ondersteund door een unieke band. Samen mixen zij creativiteit met een flinke dosis passie en liefde.

Met zijn roots in de reggae muziek maakt hij de muziek die vanuit zijn hart komt. Een aantal jaar geleden sloott hij zich aan bij reggaeband District Lyons en maakt hij actief muziek met leadzanger Rashanto. Rond deze periode slaagt hij ook voor zijn opleiding Music Management aan de HKU en werkt hij steeds meer achter de schermen voor verschillende artiesten.

Inmiddels heeft Iyobel zijn draai volledig gevonden in zijn Nederlandstalige variatie van de klassieke Jamaicaanse reggae/dancehall formule. Hij werkt met verscheidene producers van over de hele wereld en heeft inmiddels een flinke lijst muziek klaarliggen voor het publiek. Tevens is hij druk met het realiseren van korte films en cinematische muziekvideo's, waarmee hij onder andere werkt met Jamaicaanse grootheden van binnen het genre. Creativiteit staat dus altijd voorop, de reden waarom Iyobel continu blijft ontwikkelen en zijn kunst blijft vernieuwen als veelzijdige vocalist.

Tijdens Reggae Café is er ook plek voor nieuwe gezichten! Blakman Unity is een relatief nieuwe reggaeband uit Amsterdam, die we met veel plezier verwelkomen op deze seizoensafsluiter van Reggae Café. Zij komen 19 mei ook een show geven in het Patronaat. Mis het niet, we gaan nog veel van ze horen!

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring