• indie
  • pop
  • electronica
  • stage1.5
  • luwten

Ma 02-11 | Patronaat | Open: 19:00 u Aanvang: 19:30 u | € 14,-

Stage 1,5:

LUWTEN (#1 + #2)Try-out (#1 + #2) - Show #1

Try-out LUWTEN (#1 + #2) - Show #1

DIT IS DE VERPLAATSTE SHOW VAN 28 EN 29 SEPTEMBER

Helaas was door een corona-geval in de directe kringen de band genoodzaakt om de try-outs van LUWTEN van maandag 28 september en dinsdag 29 september j.l. te verplaatsen naar een nieuwe datum. Dat is dus maandag 2 november 2020 geworden.
 

We hebben goed nieuws: dit concert gaat door! Maar vanwege de nieuwe 1,5 meter maatregelen veranderen we de tijden. Onze maximum capaciteit is nu dertig. We hebben de eerste dertig kaartkopers ingedeeld bij de vroege show, en de laatste dertig kaartkopers bij de laatste show. Kaartkopers zullen hier zo spoedig mogelijk een mail over ontvangen. In de nieuwe setting worden bezoekers geplaceerd om zo de 1,5 meter afstand te kunnen behouden. Lees hier alle informatie over de maatregelen en wat dit betekent voor uw bezoek in Patronaat. 

LUWTEN speelt drie avonden in Patronaat in Haarlem. De shows staan in het teken van experiment: In deze drie try-outs neemt LUWTEN haar publiek mee in de constructie van een nieuwe liveshow. 

LUWTEN Try-outs
28/09 Haarlem - Patronaat (verplaatst naar maandag 2 november - uitverkocht)
29/09 Haarlem - Patronaat (verplaatst naar maandag 2 november - uitverkocht)
05/10 Haarlem - Patronaat
26/10 Haarlem - Patronaat

Onder het alias LUWTEN schuwt producer, songwriter, muzikant en zangeres Tessa Douwstra het experiment niet. In haar nieuwe muziek onderzoekt LUWTEN hoe haar verlangen naar zowel eenzaamheid als gezelschap verzoend kan worden. Een studie van een perfectionist die erkent dat alles constant in beweging is.

Afgelopen vrijdag is LUWTEN's nieuwe EP 'Door' verschenen. Hierop is alvast te horen wat er gebeurt wanneer LUWTEN de controle los laat. De prachtige stille fluisterliedjes van haar wereldwijd goed ontvangen debuutalbum hebben gezelschap gekregen van bijzondere field recordings en samples, een spannende en unieke muzikale doorontwikkeling tot gevolg.

Ondanks haar grote liefde voor het werken in een vacuüm, zet LUWTEN voor deze try-outs de deur op een kier. Met haar etherische stem deelt LUWTENhaar proces van zelfonderzoek met abstracte popsongs die je als gekoesterde herinneringen kunt vastgrijpen. Één resultaat kan Tessa Douwstra alvast delen: "Muziek klinkt veel beter wanneer het gespeeld wordt voor publiek."

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring