• metal

Zo 02-12 | Patronaat | Open: 19:00 u Aanvang: 19:30 u | € 23,70 (exclusief banktransactiekosten vanaf €0,50)

Caliban (DE)Lionheart (USA)
Bad Omens (USA)

Caliban (DE) + Lionheart (USA) + Bad Omens (USA)

Hoewel Caliban al jaren een gevestigde naam is in de Metalcore, stond de band nog nooit eerder in Patronaat. Daar komt op 2 december, 2018 verandering in! De laatste plaat ‘Elements’ is wederom een pareltje van de bovenste plank. De Slayer-eske gitaargeluiden zijn weer goed terug te horen, maar ook de emotionele melodieën en harmonieën werden niet vergeten. De show zal in het teken staan van deze nieuwe release, dus dat belooft een mooie te worden!

De hardcore machine Lionheart gaat al weer mee sinds 2004. De band besloot in 2016 nog te stoppen, maar gelukkig voor ons kwamen de bandleden hier snel op terug. ‘Welcome to the West coast II’ is het laatste wapenfeit van de mannen. Dus trek je mosh broekje aan en kom naar onze west kust om te laten zien hoe we hier los kunnen gaan!

Bad Omens is de nieuwste alternatieve metalband uit Los Angels. Met de gelijknamige debuutplaat, halverwege 2016 uitgebracht via het prestigieuze Sumerian Records, gooide het kwartet direct hoge ogen. Het leverde ze diverse grote tours als Vans Warped Tour 2017 en als voorprogramma van Parkway Drive. We kunnen veel verwachten van deze band die later dit jaar met hun tweede plaat zullen komen! 

 

 

 

Dit concert is ook te bezoeken met je Patromaatje pas. Kijk voor meer informatie over deze concertpas van Patronaat op: www.patronaat.nl/patromaatje

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring