• hiphop
  • rap

Za 02-02 | Patronaat | Open: 19:00 u Aanvang: 19:30 u | € 15,30 (exclusief banktransactiekosten vanaf € 0,50)

Harde Pappies:

Ares+ S10

Ares + S10

De rapper uit Oosterhout bracht onlangs zijn nieuwe album 'Alice' uit. In het teken van die plaat gaat Ares de clubs langs, waaronder Patronaat! De rapper, producer en zanger bracht op zijn achttiende zijn debuutalbum uit op Top Notch en werkte mee aan het succesvolle New Wave project. Sinds 2017 is de 162 rapper niet meer gebonden aan een label, maar doet hij alles onafhankelijk onder zijn eigen naam. Dat Ares sindsdien artistieke vrijheid voelt is maar al te duidelijk wanneer je zijn vernieuwde - en soms experimentele - sound hoort. Doorgaans staat Ares niet heel graag in de spotlights, maar als hij eenmaal de mic in zijn handen heeft, gaan zowel hij als zijn publiek helemaal los. 

 *** Er is geen minimumleeftijd voor deze show***

De avond wordt opgewarmd door S10. In haar muziek is S10 oprecht en dat is soms best duister. Met haar meeslepende teksten over donkere trap producties, schuwt ze niet weg van onderwerpen als mentale problemen. Maar ook met dansbare tracks als ‘Gucci Belt’ en ‘FunX Hitje’ laat ze horen van meerdere markten thuis te zijn. Maar de muzikale ambitie gaat verder. Tegen het NRC zei ze:

“Ik wil allround worden, ik wil zingen, schrijven, rappen, produceren, instrumenten bespelen. Dat kan natuurlijk niet allemaal, maar ik streef er wel naar.”

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring